Prémium üzleti papírok

Prémium üzleti papírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Prémium üzleti papírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Mázolatlan papírok kategóriában.

Kategóriák (0)
Gmund Original Tactile
Gmund Original Tactile
A Gmund Original Tactile prémium üzleti kommunikációs papírok a fehér három különböző árnyalatában, matt felülettel. 90 és 100g-ban preprint garanciával. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek. A Gmund Original Tactile papírok kiegészíthetők színben hozzáíllő Gmund Original Tactile borítékokkal.
Gmund Original Vergé
Gmund Original Vergé
A Gmund Original Vergé prémium üzleti kommunikációs papírok a fehér három különböző árnyalatában, vergé struktúrált felülettel. 90 és 100g-ban preprint garanciával. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek. A Gmund Original Vergé papírok kiegészíthetők színben hozzáíllő Gmund Original Tactile borítékokkal.
Gmund Original Smooth
Gmund Original Smooth
A Gmund Original Smooth prémium üzleti kommunikációs papírok a fehér három különböző árnyalatában, simított felülettel. 90 és 100g-ban preprint garanciával. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek. A Gmund Original Smooth levélpapírok kiegészíthetők színben hozzáíllő Gmund Original Tactile borítékokkal.
Gmund Original Smooth Digital
Gmund Original Smooth Digital
Prémium üzleti papírok, famentes, a fehér különböző árnyalataiban, simított felület, garantált preprint minőség 90 – 100 g/m², hozzáillő boríték, HPI rendszerekhez
Gmund Original Vergé Digital
Gmund Original Vergé Digital
Prémium üzleti papírok, famentes, a fehér különböző árnyalataiban, struktúrált felület, 10% pamut rostot tartalmaz, garantált preprint minőség 90 – 100 g/m², HPI rendszerekhez, hozzáillő boríték
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth
A Distinction® Smooth prémium minőségű mázolatlan famentes papírok a fehér különböző árnyalataiban, simított felülettel, vízjeles vagy vízjel nélküli változatban készülnek. 80 - 120 g/m² közöttgarantált preprint minőség. Tökéletes kiegészítői a Distinction® Smooth borítékok, de kombinálhatók a Distinction® termékcsalád egyéb tagjaival is. A Distinction® klasszikus megjelenése, és az 5 különböző árnyalat mindenkit meghódít. Egyszerűtől az elegánsig a grafikai munkák széles spektrumát segít lefedni. 90 és 100g-ban üzleti levélpapírhoz, 250g-ban üdvözlő- és névjegykártyához, borítókhoz, 320g-ban pedig prémium kártyákhoz, dossziékhoz ajánljuk. A vízjeles papírokon a vízjel pozícionált, erről további információt a linkek, kapcsolódó termékek fül alatt talál.
Distinction® Laid
Distinction® Laid
A Distinction® Laid prémium minőségű mázolatlan famentes papírok a fehér különböző árnyalataiban, laid (vergé) felülettel készülnek. 90 - 100 g/m² közöttgarantált preprint minőség. Tökéletes kiegészítői a Distinction® Laid borítékok, de kombinálhatók a Distinction® termékcsalád egyéb tagjaival is. A Distinction® klasszikus megjelenése, és az 5 különböző árnyalat mindenkit meghódít. Egyszerűtől az elegánsig a grafikai munkák széles spektrumát segít lefedni. 90 és 100g-ban üzleti levélpapírhoz, 220g-ban üdvözlő- és névjegykártyához, borítókhoz, 300g-ban pedig prémium kártyákhoz, dossziékhoz ajánljuk.
Distinction® Matt
Distinction® Matt
A Distinction® Matt prémium minőségű mázolatlan famentes papírok a fehér különböző árnyalataiban, matt hatású felülettel készülnek. 90 - 100 g/m² között garantált preprint minőség. Tökéletes kiegészítői a Distinction® Matt borítékok, de kombinálhatók a Distinction® termékcsalád egyéb tagjaival is. A Distinction® klasszikus megjelenése, és az 5 különböző árnyalat mindenkit meghódít. Egyszerűtől az elegánsig a grafikai munkák széles spektrumát segít lefedni. 90 és 100g-ban üzleti levélpapírhoz, 300g-ban prémium kártyákhoz, dossziékhoz ajánljuk.