Padlóápolók

Well Done Elegant parketta tisztító
Well Done Elegant parketta tisztító
Könnyen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, méhviasz tartalma ápolja a parketta felületét. Foltmentesen szárad, kellemes méz és kókusz illatú.
Akció
Sofix tisztítószer kő- és kerámiapadlóhoz
Sofix tisztítószer kő- és kerámiapadlóhoz
Tisztaságot természetes ragyogást kölcsönöz a padlónak, még a makacs foltokat is eltávolítja a kőpadlóról, márványról és a kerámiapadlóról kültéren és beltéren egyaránt. A konyhai és fürdőszobai padló higiénikus tisztaságáért.
Sofix padlófényező tisztítószer
Sofix padlófényező tisztítószer
Sofix padlófényező tisztítószer, citrom kivonattal. Minden padlófajtán alkalmazható. Alaposan tisztítja a padlót és hosszantartó csillogást biztosít polírozás nélkül. A Sofix padlófényező tisztítószer speciális összetevőivel fényes réteget képez, mely egyben védi is a padlót a kopás és a repedezés ellen.
Sofix padlóápoló fa padlóhoz
Sofix padlóápoló parafa- és laminált padlóhoz is alkalmazható. Tartós védelmet nyújt kopás és nedvesség ellen. A viasszal dúsított Sofix parkettaápoló szer ellenálló ragyogást kölcsönöz a kezelt és kezeletlen parkettának, hajópadlónak és lambériának, továbbá megakadályozza, hogy a felület hamar bepiszkolódjon. Hosszantartó védelmet és viasztartalmának köszönhetően természetes fényt biztosít, megőrzi a padló természetes szépségét és színét.
Dipex alaptisztító
Dipex alaptisztító
A Kiehl Dipex lúgos szer aktív tisztító hatással, fékezett habzással és kellemes ilattal. A Kiehl Dipex eltávolítja a szappan-filmet, wax-réteget, olajos- és zsíros szennyeződéseket. Víz- és lugálló felületekre.
Új
Kiehl Parketto Care faburkolat ápolószer
Kiehl Parketto Care faburkolat ápolószer
A Kiehl-Parketto-Care önfényező diszperziós ápolószer faburkolatokra. Kiváló filmképző tulajdonságokkal rendelkezik, fémsómentes. Polírozással problémamantesen távolítja el a lépésnyomokat. Hígitva vagy hígitatlanul is alkalmazható. Kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak a tiszta, elválasztó szer mentes és szakszerűen előkészített felületeken garantál a termék.