Kartonok

Kartonok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Kartonok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Grafikai papírok és kartonok kategóriában.

Eska®duo white
Eska®duo white
Display karton, újrahasznasított, két oldalt fehér, simított felület
Multicolor Belvedere
Multicolor Belvedere
A Multicolor Belvedere egy hulladékbázisú karton (GT2), újrahasznosított alapanyagból. Háromszor mázolt elő- és pigmentált fehér hátoldallal. Alkalmas száraz élelmiszerek, hűtött élelmiszerek, fagyasztott élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek, gyógyszerek és kozmetikai termékek csomagolására.
Biancoflash Master
Biancoflash Master
Ivory Board, famentes, fehér, simított felület
Grafopak® Kraft
Grafopak® Kraft
A Grafopak Kraft egy hulladékbázisú, kraft hátoldalú karton (GT4), 60%-ban újrahasznasított, 30%-ban elsődleges rostból gyártott, háromszor mázolt fehér elő- és pigmentált barna kraft hátoldallal. A Grafopak Kraft a kraft hátoldalnak köszönhetően magas merevséggel rendelkezik, a többször mázolt előoldal pedig jó nyomtathatóságot biztosít. Alkalmas száraz, hűtött és fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, italok, mosószerek stb csomagolására.
Falemez
Falemez
Display karton, fatartalmú, két oldalt fehér
Eska®mono eco
Eska®mono eco
Display karton, újrahasznasított, egyoldalt fehér, simított felület
Multicolor Spezial
Multicolor Spezial
A Multicolor Spezial egy hulladékbázisú karton (GD3), háromszor mázolt fehér elő- és pigmentált szürke hátoldallal. Jó ár-érték arányú, jó feldolgozhatósággal és stabil minőséggel. Mint másodlagos csomagolás hűtött élelmiszerek és non-food termékek csomagolására is alkalmas.
Eska®board
Eska®board
Könyvkötő lemez, újrahasznasított, két oldalt szürke, simított felület
Grafopak® Blade
Grafopak® Blade
A Grafopak egy hulladékbázisú karton (GD2), újrahasznosított alapanyagból (lakosságtól visszagyűjtött és ipari hulladék), többrétegű, többször mázolt elő- és pigmentált szürke hátoldallal. Magas merevségének, jó nyomtathatóságának és stabil minőségének köszönhetően előnyös választás többek között száraz élelmiszerek, hűtött és fagyasztott élelmiszerek (mint másodlagos csomagolás) zöldségek és gyümölcsök csomagolására.
Akció
FocusCard® Smooth
FocusCard® Smooth
Ivory Board, famentes, magas fehérségű, mázolatlan, simított felület
10 / 29 termékek