Kézfertőtlenítő folyadékok és gélek

Kategóriák (0)
Akció
Plum kézfertőtlenítő gél pumpás flakonban
Plum kézfertőtlenítő gél pumpás flakonban
85% etanol alapú, 6% IPA tartalmú fertőtlenítő gél. Baktericid, yeasticid, szelektív virucid (norovirus) hatású kézfertőtlenítő gél, mely megbízható védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Ápolja, nem engedi a bőrt kiszáradni. A termék megfelel az európai szabványoknak (EN12054, EN1500). Bőrgyógyászatilag tesztelt. Használatát ajánljuk az egészségügy, élelmiszeripar és a vendéglátóipar területén is. Megbízhatóan fertőtlenít víz és szappan nélkül is. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Sept kézfertőtlenítő koncentrátum
Inno-Sept kézfertőtlenítő koncentrátum
Felhasználásra kész folyadék foglalkozásszerű felhasználók részére, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. Juttassunk 3 ml INNO-SEPT koncentrátumot a száraz, vagy enyhén nedves tenyérbe, és egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő felületen, majd habosítsuk fel. A behatási idő letelte után a kézről csapvízzel leöblítjük. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Sept Gél Extra kézfertőtlenítő
Inno-Sept Gél Extra kézfertőtlenítő
Higiénés kézfertőtlenítésre, foglalkozásszerű és lakossági felhasználók részére készült gél. 3-5 ml INNO-SEPT gél extrát juttassunk a száraz tenyérbe, egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő területen és hagyjuk a kezeket megszáradni. Alkalmazási feltételek: töményen, hígítatlanul kell alkalmazni, a behatási idő alatt a kezeket nedvesen kell tartani, min. behatási idő: 30 másodperc, illetve megvárni, amíg a felületre szárad. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Kliniko-Tempo kéz és felületfertőtlenítő szer.
Kliniko-Tempo kéz és felületfertőtlenítő szer.
Baktericid, fungicid, szelektív virucid hatású így alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. 70% feletti alkoholtartalmú, öblítés nélkül alkalmazható, néhány másodperc alatt elpárolog a kézről vagy más kezelt felületről. Színezék-és illatmentes, mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól. Folyékony, nem gél állagú. Nyomok és ragadós maradványok nélkül szárad. Könnyen és gyorsan oszlik szét a kézen, így a tenyér minden részére eljut. Gyors behatási idő: az egészségügyi területek kivételével 30 mp-s behatási idővel használható. Egészségügyi területen 1 perc behatási idővel ajánlott használni.
Inno-Lilla Sept higiénés kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Lilla Sept higiénés kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Felhasználásra kész folyadék foglalkozásszerű felhasználók részére, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. A kézen alaposan eldörzsöljük és felhabosítjuk a terméket, A behatási idő letelte után a kézről csapvízzel leöblítjük. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Akció
Trend szenzoros kézfertőtlenítő adagolók
Trend szenzoros kézfertőtlenítő adagolók
Trend szenzoros kézfertőtlenítő adagolók, melyek 1000 ml kézfertőtlenítő géllel tölthetők fel. A szenzoros működésnek köszönhetően érintésmentesen lehet adagolni a fertőtlenítószert, így nem kerülünk kontaktusba magával az eszközzel. Az adagoló falra szerelhető, cseppfogó alátéttel rendelkezik. Egy adagolással 0,6 ml szert adagol a kézre. Takarékos elemes működés, akár 40000 használatra elegendő. Fehér színben ABS műanyagból.
Akció
Well Done Fine kézfertőtlenítő
Well Done Fine kézfertőtlenítő
A fertőtlenítő hatású kézmosó, amikor a kéz gyors fertőtlenítésére van szükség. Hígítás nélkül egy lépésben tisztítja és fertőtleníti a kezet. Lakossági és foglalkozásszerű felhasználásra (élelmiszeripar, konyhaüzemek, vendéglátás). Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid.
Dax Alcogel, Pear & Lily kézfertőtlenítő gél
Dax Alcogel, Pear & Lily kézfertőtlenítő gél
A Dax Alcogel Pear and Lily egy 85% etanol alapú, 6% IPA tartalmú fertőtlenítő gél. Hidratáló kézfertőtlenítő, a körte és fehér liliom frissítő illatával. Baktericid, yeasticid, szelektív virucid (norovirus) hatású kézfertőtlenítő gél, mely megbízható védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Ápolja a bőrt, nem engedi kiszáradni. A termék megfelel az európai szabványoknak (EN12054, EN1500). Bőrgyógyászatilag tesztelt. Használatát ajánljuk az egészségügy, élelmiszeripar és a vendéglátóipar területén is. Megbízhatóan fertőtlenít víz és szappan nélkül is.
Új
Kliniko Dermis fertőtlenítő folyékony szappan
Kliniko Dermis fertőtlenítő folyékony szappan
Kliniko Dermis fertőtlenítő folyékony szappan eltávolítja a napi szennyeződéseket és fertőtlenít. Baktáriumölő és élesztőgomba-ölő hatással is rendelkezik. Alkoholmentes, így szennyezett kézen is használható. Egészségügyben, élelmiszeriparban, mezőgazdasűgban, közintézményekben, vendéglátóiparban sportlétesítményekben is használható.
Bradolife kézfertőtlenítő gél
Bradolife kézfertőtlenítő gél
A Bradolife 72,9% etanol tartalmú kézfertőtlenítő gél illatmentes, hatékony a baktériumok, vírusok és gombák ellen. Víz nélkül kell használni, a szert a tenyérbe juttatva száradásig bedörzsölni. A virucid és tubercolocid hatás eléréséhez a szert minimum 2 percig dörzsöljük be a tenyérbe, úgy, hogy 1 perc után adagoljunk még egy kis gélt a tenyérbe.