Hotel ellátás

Kategóriák (0)
Magena szállodai kollekció
Magena szállodai kollekció
Magena szállodai bekészítések, hogy vendégei azonnal otthon érezhessék magukat. Minőségi és elegáns kozmetikai termékek és kiegészítők, melyek elegáns, visszafogott megjelenésükkel kifinomultságot csempésznek a szállodai szobába. A Magena kollekció a természetességet sugározza magából. A lágy citromfű illatú, természetes citromkivonatot tartalmazó kozmetikumok nyugtatólag hatnak a testre és a lélekre. A kollekció vendégei minden napi higiénai igényét kielégíti. A kiegészítő csomagok tartalma: Zuhanysapka: 1 db gumírozott zuhanysapka. Cipőtisztító szivacs: 1 db ápolószerrel átitatott cipő fényező szivacs. Kozmetikai készlet: 2 db vattakorong és 2 db fültisztító pálcika. Fogmosó készlet: 1 db fogkefe és 1 db fogkrém. Borotválkozó készlet: 1 db borotva és 1 db borotválkozó krém.
Szállodai papucsok
Szállodai papucsok
Szállodai papucsok, pamut, pulled fabric, bársony alapanyagból, nyitott és zárt orr résszel.
Herbal szállodai kollekció
Herbal szállodai kollekció
Herbal szállodai bekészítések, a gyógynövények revitalizáló erejével. Minőségi és elegáns kozmetikai termékek és kiegészítők, melyek a gyógynövények természetességét jelenítik meg, így természetes hangulatot árasztanak. Az enyhe gyógynövény illatú kozmetikumok természetes módon frissítik fel a használójukat. A kollekció minden napi higiénai igényt kielégít. A kiegészítő csomagok tartalma: Zuhanysapka: 1 db gumírozott zuhanysapka. Cipőtisztító kendő: 1 db100% pamut cipőtisztító kendő. Kozmetikai készlet: 2 db vattakorong és 2 db fültisztító pálcika. Fogmosó készlet: 1 db fogkefe és 1 db fogkrém. Borotválkozó készlet: 1 db borotva és 1 db borotválkozó krém. Varrókészlet: 6 különböző színű cérna, 1 db tű, 2 db gomb, 1 db biztosítótű.
Thie szállodai kollekció
Thie szállodai kollekció
Thie szállodai bekészítések, hogy vendégei azonnal otthon érezhessék magukat. Minőségi és elegáns kozmetikai termékek és kiegészítők, melyek friss, letisztult megjelenésükkel nyugalmat és harmóniát csempésznek a szállodai szobába, mintha csak egy Zen kertben lennénk. A frissítő tea illatú kozmetikumok új energiákat adnak a testnek és a léleknek. A kollekció vendégei minden napi higiénai igényét kielégíti. A kiegészítő csomagok tartalma: Zuhanysapka: 1 db gumírozott zuhanysapka Cipőtisztító kendő: 1 db tenyérre húzható cipőtisztító kendő Kozmetikai készlet: 2 db vattakorong és 2 db fültisztító pálcika Fogmosó készlet: 1 db fogkefe és 1 db fogkrém Borotválkozó készlet: 1 db borotva és 1 db borotválkozó krém
Cipőkanál
Műanyag cipőkanál, áttetsző, zöld és fehér.
Szennyestartó zsák
Szennyestartó zsák
Műanyag szennyestartó zsák.
Ne zavarj - kilincsre akasztható tábla
"Ne zavarj" kilincsre akasztható tábla.
Akció
Max One szállodai kollekció
Max One szállodai kollekció
MAx One szállodai bekészítések, hogy vendégei azonnal otthon érezhessék magukat. Minőségi és elegáns kozmetikai termékek és kiegészítők, melyek harmónikus megjelenésükkel kifinomultságot csempésznek a szállodai szobába. A Max One kollekció a természetességet sugározza magából. A kollekció vendégei minden napi higiénai igényét kielégíti. A kiegészítő csomagok tartalma: Zuhanysapka: 1 db gumírozott zuhanysapka. Cipőtisztító szivacs: 1 db ápolószerrel átitatott cipő fényező szivacs. Kozmetikai készlet: 2 db vattakorong és 2 db fültisztító pálcika. Fogmosó készlet: 1 db fogkefe és 1 db fogkrém. Borotválkozó készlet: 1 db borotva és 1 db borotválkozó krém. Varrókészlet.
Pohárcelofán
Szállodai poharak higiénikus csomagolására szolgáló pohárcelofán.
Akció
Hypnosis szállodai kollekció
Hypnosis szállodai kollekció
Hypnosis szállodai bekészítések, hogy vendégei azonnal otthon érezhessék magukat. Minőségi és elegáns kozmetikai termékek és kiegészítők, melyek felfrissítik a testet és a lelket. A kollekció vendégei minden napi higiénai igényét kielégíti. A kiegészítő csomagok tartalma: Zuhanysapka: 1 db gumírozott zuhanysapka. Cipőtisztító szivacs: 1 db ápolószerrel átitatott cipő fényező szivacs. Kozmetikai készlet: 2 db vattakorong és 2 db fültisztító pálcika. Fogmosó készlet: 1 db fogkefe és 1 db fogkrém. Borotválkozó készlet: 1 db borotva és 1 db borotválkozó krém. Varrókészlet.