Fertőtlenítő hatású tisztítószerek

Kategóriák (0)
Suma Tab D4 fertőtlenítő tabletta
Suma Tab D4 fertőtlenítő tabletta
Fertőtlenítő klórtabletta, alkalmas minden felület fertőtlenítésére, beleértve az élelmiszerrel érintkező felületeket. Könnyen oldódik vízben és a kórokozók széles köre ellen hatásos. Alacsony hőmérsékleten és rövid behatási idővel is hatásos. Alkalmazható betegellátási intézményekben, élelmiszeripar és vendéglátás területén, mosható és klórálló felületek tisztítására, textíliák fertőtlenítésére. Takarítógépekben is alkalmazható. Alkalmas padlók, falak fürdőszobák stb fertőtlenítésére nyilvános épületekben, uszodákban stb. Baktericid, tuberkolocid, szelektív virucid, yeasticid, sporacid.
Kliniko Speed fertőtlenítőszer
A Kliniko Speed fertőtlenítőszer baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV) hatású, alkalmas egészségügyi, kórházi használatra is. Bármilyen mosható felületen annak károsítása nélkül alkalmazható. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól. Alkoholmentes, így nem tűz és robbanásveszélyes és alkoholnak nem ellenálló felületen is használható. pH értéke: 11,0-11,2. Színtelen, illatmentes.
Kliniko-med fertőtlenítő tisztítószer
Felmosáshoz, lemosáshoz, wc-tisztításhoz, szanitertisztításhoz, áztató tisztításhoz vagy takarítótextíliák mosásához használható. Egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg energia -munkaidő-takarítható meg. Baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid hatású, alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. Nagyon alacsony felhasználási koncentráció (0,3%-tól) Penészgátló hatású, klór- aldehid- és foszfátmentes. Citrus illatú.
Innocid felületfertőtlenítő koncentrátum
Innocid felületfertőtlenítő koncentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült folyékony koncentrátum. A keverék tisztító hatással is rendelkezik. A tisztítandó tárgyakat a tisztító-fertőtlenítő oldatba kell meríteni, vagy a felületre szórással, ecseteléssel lehet felhordani, vagy a szert ködösítéssel a térben lehet eloszlatni (nagynyomással, ködképző vagy permetező berendezéssel szétporlasztva), a tisztítási technológiától függően. Erősen szennyezett felületeken célszerű előtisztítást végezni, a felületet leöblíteni. Szénacél felületeken korróziót okozhat. Egészségügyi intézményekben, élelmiszeriparban, vendéglátás területén, kozmetikai szalonokban stb. mosható padló- és falburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak, eszközök felületeinek fertőtlenítésére. Állattartási épületek, istállók, ketrecek, berendezési tárgyak, állatszállító járművek, keltetők fertőtlenítése. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Dez 2% alkoholos felületfertőtlenítő szer
Inno-Dez 2% alkoholos felületfertőtlenítő szer
Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. A felhasználásra kész folyadék alkalmas, mosható és alkoholálló felületek fertőtlenítő tisztítására, fertőtlenítésére. A széles mikrobiológiai hatásspektrum biztosítja a megbízható fertőtlenítést. Felhasználható a szépségipar különböző területein (szoláriumágyak, fodrász-, pedikűrös- manikűrös- és kozmetikus eszközök, műszerek), ipari (élelmiszeripar, vendéglátás, konyha-technológia, kereskedelem) berendezések és eszközök valamint munkafelületek fertőtlenítésére. Alkalmazható az egészségügyi-, szociális- és közösségi helyiségekben (WC ülőkék, ajtók, stb.), az ipar más területein fertőtlenítési célokra. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Dez aldehidmentes fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Dez aldehidmentes fertőtlenítő koncentrátum
Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar és a vendéglátás területein ahol a felületek tisztítása és fertőtlenítése a cél. A folyékony koncentrátum először, megfelelő hígítással a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-60°C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. Mikrobiológiai hatásspektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, mikobaktericid
Inno-Food-Sept felületfertőtlenítő oldat
Inno-Food-Sept felületfertőtlenítő oldat
Foglalkozásszerű felhasználók részére készült felhasználásra kész folyadék. Felhasználható a közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. Alkalmazható munkaeszközök, tárgyak, munkafelületek és más egyéb alkoholálló felületek fertőtlenítésére. A fertőtlenítendő felületet egyenletesen permetezzük be a szerrel, kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Az élelmiszerekkel, italokkal közvetlenül érintkező felületek esetén a beszáradást ellenőrizni kell. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Sept fertőtlenítő oldat
Inno-Sept fertőtlenítő oldat
Foglalkozásszerű felhasználásra készült felhasználásra kész folyadék. Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. Alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb alkoholálló felületek fertőtlenítésére. A fertőtlenítendő felületet egyenletesen permetezzük be a szerrel, kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Mikrobiológiai hatásspektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, fungicid, szelektív virucid (burkos vírusokra), tuberkulocid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Alkalmazási feltételek: koncentráció: töményen kell alkalmazni
Inno Chlor-T fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum
Inno Chlor-T fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum
Az Inno Chlor-T aktív klór hatóanyagot tartalmazó folyékony koncentrátum, fékezett habzású, fertőtlenítő hatású folyékony keverék, amellyel a tisztítás-fertőtlenítés egy fázisban valósítható meg. Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. Felhasználható minden olyan területen ahol a tisztítás mellett fertőtlenítés is szükséges (élelmiszeripar, vendéglátás, egészségügy, szociális terület, stb.). Elsősorban CIP rendszerekben történő felhasználásra készült, de a felületre felhordható más módon is. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Sept fertőtlenítő törlőkendő
Inno-Sept fertőtlenítő törlőkendő
Foglalkozásszerű és lakossági felhasználásra készült fertőtlenítőszerrel átitatott kendő. Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás, valamint a szolgáltató ipar különböző területein. A higiénés kézfertőtlenítés mellett alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek tisztítására és fertőtlenítésére. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra).
10 / 26 termékek