Fémes és csillogó papírok

Fémes és csillogó papírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Fémes és csillogó papírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Kreatív papírok kategóriában.

Kategóriák (0)
Majestic Luxus
Majestic Luxus
A Majestic arany és ezüst papírjai luxusba bújtatnak minden terméket és kommunikációt. Ez a jellegzetes, csillogó felületű választék ideális mindenféle kreatív felhasználásra és különböző csomagolási célra. Kiváló nyomtatási és utófeldolgozhatósági tulajdonságokkal rendelkezik, és nem utolsó sorban a legmagasabb környezetvédelmi szabványok szerint készül.
Majestic Classic
Majestic Classic
A Majestic Classic famentes, fehér és színes, metalizált csillogós felületű papírcsalád, mely mindenféle felhasználásnál megállja a helyét. Az elegánsan csillogó felületű színes választékot színben harmonizáló borítékok, az igazi luxus érzetét keltő arany és ezüst árnyalatok, valamint HP Indigo digitális gépekre optimalizált papírok egészítik ki.
Majestic Chameleon
Majestic Chameleon
A Majestic Chameleon a Majestic papírcsalád részeként 2 színben és 2 grammsúlyban érhető el. A világos, fehér árnyalatú, fémesen csillogó metallizált papírok fény hatására kékes illetve arany színt vesznek fel, vagyis színt váltanak, pont úgy mint a kaméleonok.
Gmund 925
Gmund 925
A Gmund 925 irizáló fénnyel sugárzó felületéhez tiszta ezüstöt használ a gyártó. Ez tartósságot és időtlen eleganciát kölcsönöz a papírnak. Ennél az alapanyagnál különösen igaz, hogy a kevesebb néha több. A minimalista kialakítás és a kevesebb nyomtatás lehetővé teszi, hogy a papír beszéljen.
Majestic Classic Digital
Majestic Classic Digital
Kreatív papírok, famentes, fehér és színes, metalizált felület, ofszet-, HP Indigo és száraz toneres digitális nyomtatáshoz, hozzáillő boríték
Majestic Luxus Digital
Majestic Luxus Digital
Kreatív papírok, famentes, ezüst és arany árnyalatok, metalizált felület, ofszet-, HP Indigo és száraz toneres digitális nyomtatáshoz, hozzáillő boríték
Stardream®
Stardream®
Stardream papírcsaládunk minden munkáját fényűzően ragyogóvá varázsolja. A metalizált felületű Stardream papírokon gyöngyházfényű, fémes, irizáló pigmentek láthatóak, amelyek tónusa a szem látószögétől függően változik. Használja ki a színvariációkat, ahol a visszafogott színektől a merészebb árnyalatokig mindenki megtalálja a kedvére valót.
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Ez a kifinomultan csillogó felületű, már már háromdimenziós fényvisszaverő tulajdonságokkal felruházott papírcsalád része a Gmund Colors választéknak. Gondosan összeválogatott színpalettában készült, harmonizál a Gmund Colors kínálat többi elemével, így bizonyos árnyalatok matt, átlátszó és filc kivitelben is elérhetőek.