Egyszer használatos kesztyűk

Kategóriák (0)
Vileda Contract gumikesztyű
Vileda Contract gumikesztyű
Vileda Contract belépő szintű természetes latex kesztyű általános takarítási feladatokhoz. A pamutbolyhos bélés kényelmes használatot biztosít. CE I. kategóriájú, csak minimális kockázat esetén használható.
Santex smooth púderezett latex kesztyű
Santex smooth púderezett latex kesztyű
A Santex® powdered jó ár-érték arányú púderezett orvosi-védő, nem steril latex kesztyű. A sima felső felület biztos fogást garantál a munkavégzés során és minimálisra csökkenti a kézizzadást. Természetes alapanyagára tekintettel a latex kesztyű biológiailag lebomló és környezetbarát. A latexben lévő fehérje I. típusú allergiát válthat ki, ezért nem ajánlott allergiára hajlamos személyek számára.
Mercator simple vinil kesztyű, púdermentes
Mercator simple vinil kesztyű, púdermentes
Egyszer használatos vinyl vizsgálati és védő kesztyű, púdermentes. Nem steril. Latex érzékenyeknek ajánlott. Tökéletes a rövid élelmiszeripari műveletek vagy kesztyű használatot igénylő egyéb hagyományos eljárások során.
Nitrylex classic nitril kesztyű, púdermentes
Nitrylex classic nitril kesztyű, púdermentes
A nitrylex® classic lavender egy univerzális termék, púdermentes nitril kesztyű, mely védelmet nyújt a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Lila színű. Nem steril.
Akció
Fólia kesztyű
Fólia kesztyű
Fóliakesztyű, egyszer használatos.
Mercator hybrid+ vinil kesztyű, púdermentes
Mercator hybrid+ vinil kesztyű, púdermentes
A MERCATOR® hybrid+ átlátszatlan kék színű, nem steril vizsgáló- és védőkesztyűt ellentétben más vinil kesztyűkkel nagyfokú puhaság és rugalmasság jellemzi. A MERCATOR® hybrid+ nem tartalmaz káros ftalátokat, így bőrbarát, és minimálisra csökkenti a bőrirritáció és az allergia kockázatát. A belső poliuretán bevonat megkönnyíti a kesztyű fel- és levételét – még nedves kézzel is. A MERCATOR® hybrid+ vinil kesztyű gátat képez a vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben. Az egészségügy területén kívül használható a szépségiparban és gyümölcs- zöldségfeldolgozás során is.
Nitrylex black fekete nitril kesztyűk
Nitrylex black fekete nitril kesztyűk
A Nitrylex black egy kiváló minőségű orvosi és védő- púdermentes nitril kesztyű nemes fekete színben. Védelmet nyújt a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Univerzális termék, praktikus fekete színben, amelyen nem látszik meg a kosz. Ennek köszönhetően a Nitrylex black kesztyűk kiválóan alkalmasak ház körüli munkáknál, házimunkáknál, zöldség- és gyümölcstermesztés, hús-, zöldség- és gyümölcsfeldolgozás során, illetve a szépségiparban, a gép- és könnyűiparban is.
Új
Nitrylex Basic Blue
Nitrylex Basic Blue
Nitrylex basic púdermentes nitril vizsgáló- és védőkesztyű kék színben. Antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A Nitrylex basic általános kesztyű megfelelő választás mindazoknak, akik alacsony áron elérhető kiváló minőséget keresnek. Érzékeny bőrre is alkalmas. Nem steril.