Öblítőszerek

Kategóriák (0)
Inno-Brite öblítő gépi mosogatáshoz
Inno-Brite öblítő gépi mosogatáshoz
Az öblítő szer alkalmas gépi mosogatás utáni öblítésre. Az öblítés után a felület foltmentesen szárad és vegyszer maradványtól mentes lesz. Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható minden olyan területen, ahol a mosogatást géppel végzik. Ilyen alkalmazási helyek a közétkeztetés, egészségügyi és szociális intézmények, stb.
Trimum öblítőszer mosogatógépekhez
Trimum öblítőszer mosogatógépekhez
A Trimum gépi öblítőszer vízlágyító mellett vagy 0-8 vízkeménység között használható. Felületi hatása segíti a bojler Használata gyönyörű, csillogó tányérokat eredményez. Öblítés után néhány másodpercen belül megszárítja az elmosogatott tárgyakat. Savas összetétele semlegesíti a keménységet okozó sók egy részét, ezzel gátolva azok kicsapódását. Könnyedén távolítja el a klórt és egyéb lúgokat az elöblített tányérokról, eszközökről. Foszfátmentes. pH értéke: 2
Triglass gépi poháröblítő
Triglass gépi poháröblítő
Vízlágyítóval használt gépekhez kifejlesztve. Felületi hatása segíti a bojler vizének terülését az elöblített poharakon, eszközökön, ezzel megteremtve a fertőtlenítéshez szükséges körülményeket. Használata gyönyörű, csillogó poharakat eredményez. Egyenletesen oszlik el a poharakon, ezért cseppmentesen szárad. Öblítés után néhány másodpercen belül megszárítja az elmosogatott tárgyakat. Íztelen így a poharakban kínált italok élvezhetősége megmarad. Nem befolyásolja a sör habzását. Foszfátmentes.
Well Done mosogatógép öblítő
Well Done mosogatógép öblítő
A tökéletesen tiszta edényekért és poharakért. Használatával megakadályozhatja a foltok kialakulását, edényei cseppmentesen tiszták és ragyogóak lesznek. Citrom illatú.
Triplex gépi öblítőszer
Triplex gépi öblítőszer
Lágy vízhez (max. 3 nK°) - vízlágyítóval használt gépekhez kifejlesztve. Felületi hatása segíti a bojler vizének terülését az elöblített tányérokon, edényeken, ezzel megteremtve a fertőtlenítéshez szükséges körülményeket. Gyors és cseppmentes száradás. Öblítés után néhány másodpercen belül megszárítja az elmosogatott tárgyakat. Foszfátmentes
Finish mosogatógép öblítőszer
Finish mosogatógép öblítőszer
Finish öblítőszer mosogatógépekhez. A Finish gépi öblítőszer hatására foltmentesen és gyorsan száradnak az elmosogatott poharak és edények. Az öblítés során segít eltávolítani az élelmiszer és mosószer maradványokat.
Neodisher GL öblítőszer mosogatógépekhez
Neodisher GL öblítőszer mosogatógépekhez
A Neodisher GL Enyhén savas kémhatású folyéköny öblítőszer koncentrátum. A Neodisher GL használatával a poharak csík- és foltmentesen száradnak és megtartják ragyogásukat. Különösen alkalmas pohármosogató gépekben való használatra porcelán, üveg öblítésére.
Neodisher Combi Dry öblítőszer
Neodisher Combi Dry öblítőszer
A Neodisher Combi Dry enyhén savas kémhatású öblítőszer, mely automatikus tisztítórendszerrel ellátott kombisütők, kombipárolók belső terének öblítésére használható. A neodisher Combi dry a szintén folyékony neodisher Combi clean tisztítószerrel kombinálva használandó.
Kiehl Arcandis Splend savas öblítőszer
Kiehl Arcandis Splend savas öblítőszer
Az ARCANDIS®-Splend egy igen magasan koncentrált, savas öblítőszer ipari mosogatógépekhez. A termék biztosítja az elmosott edények és evőeszközök gyors, csík és foltmentes száradását. Köszönhetően a speciális mészkőlekötő alapanyagoknak még a víz keménységének ingadozása sem befolyásolja a magas minőségű száradási folyamatot. A csökkentett habzású ARCANDIS®-Splend összetétele támogatja a tisztítást és makulátlan edényeket garantál. Felhasználható minden porcelán, üveg, nemesfém ill. műanyag edényre és evőeszközre. Az ARCANDIS®-Eco-val kombinálva garantált az optimális tisztítási eredmény.
Kiehl Diwa-Pronto savas öblítőszer
Kiehl Diwa-Pronto savas öblítőszer
A Diwa Pronto savas öblítőszer ipari mosogatógépekhez. A termék biztositja az elmosott edények és evőeszközök csík- és foltmentes száradását. A Diwa Pronto felhasználható minden porcelán-, üveg-, nemesacél-, műanyag evőeszköz, edény öblítésére. Optimális mosogatási eredmény eléréséhez használjuk Diwa Evo vagy DIWA-Basic mosogatószerrel kombinálva.