Szállítás és a szállításhoz kapcsolódó díjak (Higiéniai termékek)

A megrendelt áru kiszállítása a Megrendelő által megadott belföldi rendeltetési helyre, ill. címre történik. A rendeltetési hely, ill. cím gépjárművel fizikailag és az érvényes közúti szabályok szerint megközelíthető és lerakásra alkalmas kell legyen. Az árut többnyire kisteherautóval (3,5 tonna max. össztömegű, 2,8m magas) ritkább esetben hátsó emelőfalas gépjárművel szállítjuk. Az áru tételes átadása a rendeltetési helyen, ill. címen a raktár bejáratánál történik, amennyiben az fizikailag gépjárművel megközelíthető. 

Amennyiben ez nem lehetséges, akkor az áru átadása, lerakása a rendeltetési helyen, ill. címen az átvevő és a gépjárművezető megállapodása alapján történik. Megállapodás hiányában a gépjárművezető az összes körülmény gondos mérlegelése mellett úgy választja meg az áru lerakásának helyét, hogy az a Megrendelő számára lehetőség szerint megfelelő legyen, kényelmetlenséget ne okozzon és a Papyrus Hungária Zrt. számára se járjon aránytalan költséggel, nehézséggel. 

Extra szolgáltatásokat pl. polcban elhelyezést, emeletre, pincébe eljuttatást a szállítási feltételeink nem tartalmaznak. Ezek előzetes egyeztetés és külön ármegállapodás tárgyát képezik.

A 13:00-ig megrendelt áru kiszállítására a következő 2. munkanapon kerül sor Budapesten, az ország további területén pedig 2-5 munkanapon belül.

A Papyrus Hungária Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy az ígért időpontban megvalósuljon a szállítás, illetve probléma esetén a Megrendelőt tájékoztatja. 

A kiszállítás feltételeinek megváltoztatására a Papyrus Hungária Zrt. fenntartja a jogot és erről Megrendelőit értesíti.

Nettó 30.000 Forint értéket meghaladó rendelések esetében a Papyrus Hungária Zrt. raktáraiból a szállítás ingyenes a következő megyékben:

Budapest, Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Tolna, Baranya, Veszprém és Somogy megye:

Nettó 30.000 Ft alatti megrendelés esetén a szállítási díj bruttó 1.905 Ft.

Nettó 100.000 Forint értéket meghaladó rendelések esetében a Papyrus Hungária Zrt. raktáraiból a szállítás ingyenes a következő megyékben:

Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád-Csanád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:

Nettó 100.000 Ft alatti megrendelés esetén a szállítási díj bruttó 6.350 Ft.

A szállítólevélen megadott EUR-raklapokért a mindenkori érvényes díjtétel szerinti raklap betéti és használati díjat számlázunk. A vevők által hibátlan állapotban visszaküldött vagy visszaszállított raklapokért a minőségellenőrzés után a teljes betéti díjat jóváírjuk.

A csomagokat súlytól és szállítási címtől függően saját gépjárművekkel, vagy futárszolgálattal kézbesítjük.

Minden változás a Weboldalon kerül meghirdetésre.