2023-11-01

Focus on Synthetics 

Synteettisissä painomateriaaleissa yhdistyvät tavallisen selluloosapohjaisen paperin painettavuus ja ulkonäkö sekä synteettisen kalvon kestävyys.

Synteettiset painomateriaalit valmistetaan erilaisista synteettisistä kuiduista, joskus yhdistettynä selluloosakuituihin, mikä tekee synteettisistä tuotteista erittäin kestäviä mm. repeytymistä, taittumista, kosteutta, lämpötilavaihteluita ja kemikaaleja vastaan.

Synteettisiä materiaaleja käytetään silloin, kun selluloosakuiduista valmistetut paperit eivät enää riittävästi täytä lopputuotteen vaatimuksia. Esimerkiksi meri- ja vaelluskarttojen on oltava vedenkestäviä ja repeämättömiä, henkilökorttien ja asiakirjojen on kestettävä erityisesti ikääntymistä ja huoltokorttien tai työkaluluetteloiden on kestettävä öljyä ja kemikaaleja. Eikä kukaan halua menettää rannekettaan musiikkifestivaaleilla tai olla ilman kilpailunumeroaan, kun vihdoin lähestyy maratonin maaliviivaa.

Öljynkestävä
Öljynkestävä
Useat tuotteemme kestävät erilaisia öljyjä. Siksi ne ovatkin ihanteellisia teollisuuskäytössä tai yksityisessä käytössä esimerkiksi öljynlisäyssuppilona.
Vedenkestävyys
Vedenkestävyys
Vesi ja paperi eivät sovi hyvin yhteen. Onneksi on olemassa synteettisiä materiaaleja, jotka soveltuvat paremmin ulkokäyttöön tai veden yhteyteen, kuten kasvimerkinnät.
Repäisyluja
Repäisyluja
Henkilökortit, rannekkeet ja sertifikaatit ovat esimerkkejä tuotteista, joiden tulee olla erityisen repäisylujia ja kestäviä. Näissä synteettinen materiaali on paikallaan.

Esittelemme nyt laajan tuotevalikoimamme: 

Synteettiset materiaalit

Näytekansio, jossa erilaisia sovelluksia

Sovellusmahdollisuudet ovat rajattomat eikä luovuudella ole rajoja. Työsi helpottamiseksi Papyrus on luonut näytekansion inspiraation lähteeksi. Se sisältää erilaisia painotyösovelluksia ja täydellisen yleiskuvan Papyruksen valikoimasta.

Tilaa FOCUS ON SYNTHETICS -näytekansiosi omalta Papyruksen edustajaltasi tai näytepalvelustamme naytepalvelu@papyrus.com
Huom!

Materiaalista, painoprosessista ja painoväreistä riippuen tuotannossa ja jatkoprosessissa on huomioitava joitakin erityispiirteitä.

Suosittelemmekin noudattamaan Papyruksen asiantuntijoiden sekä valmistajan paino- ja jälkikäsittelyohjeita sekä tekemään testipainatuksia. 

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.