2023-11-13

BalancePure® & RecyStar® Nature

Kierrätyskuidusta valmistetun paperin kysyntä on kasvussa. Paitsi että niiden laatu on erinomainen, on myös muita perusteita sille, miksi Papyruksen 100 % kierrätyskuitupaperia kannattaa käyttää.

BalancePure® (CIE 150) ja RecyStar® Nature (CIE 90) on valmistettu 100% kierrätyskuidusta. Molemmat paperit ovat joutsenmerkittyjä, joka mahdollistaa joutsenmerkittyjen painotuotteiden tarjoamisen asiakkaille. Ne ovat kestäviä valintoja ja hyviä vaihtoehtoja muille painopapereille.

Molemmilla laaduilla on lisäksi Cradle to Cradle Certified® Silver ja FSC® -sertifikaatit sekä EU-kukka ja Der Blauer Engel, jotka ovat tärkeimmät ympäristömerkit, jotka paperilla voi olla.

BalancePure® & RecyStar® Nature -papereiden edut
BalancePure® & RecyStar® Nature -papereiden edut
Hyvät painatusominaisuudet, korkea valkoisuus 150 CIE (BalancePure®) ja 90 CIE (RecyStar® Nature), tärkeimmät ympäristömerkit, valikoima 80 - 300 g, joista 80 ja 100 g:lla esipainatustakuu. Katso alta valikoima.
BalancePure® & RecyStar® Nature soveltuvat moneen
BalancePure® & RecyStar® Nature soveltuvat moneen
Kaksi 100% kierrätyskuituista paperilaatua näyttävät ja tuntuvat miellyttäviltä ja sopivat ihanteellisesti ympäristöraportteihin, esitteisiin, suoramainontaan, muistikirjoihin, paperituotteisiin, oppaisiin, päivittäisiin tulosteisiin ja kopioihin, tarroihin, julisteisiin ja moneen muuhun.

Koko uusiopaperivalikoima

Sertifikaatit:

  • Joutsenmerkki (lupanumero 2044 0053)
  • Cradle to Cradle Certified® Silver
  • FSC®-sertifioitu
  • EU-kukka
  • Der Blauer Engel

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä:
myynti.fi@papyrus.com tai puhelimella 02077 4949.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.