• Tuotetta ei löytynyt

Kategoriat (0)
Drytac ReTac
Drytac ReTac
Polymeerinen tulostuskalvo irrotettavalla liimalla. ReTac-kalvon avulla voit asentaa, poistaa ja sijoittaa grafiikkaa uudelleen jättämättä jäämiä pinnalle erittäin irrotettavan liimatekniikan avulla. Monilla irrotettavilla liimoilla on taipumus muodostaa vahvoja sidoksia ajan myötä. Drytacin liima säilyttää tarttuvuutensa ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että tulostettava vinyyli tarttuu samalla tavalla joka kerta vahingoittamatta alla olevaa pintaa, kun se poistetaan. Soveltuu monenlaisille pinnoille sisällä ja ulkona.
Drytac® SpotOn
Drytac® SpotOn
SpotOn® on 100μ paksuinen tulostettava monomeerinen PVC-kalvo, jossa on pistekuvioitu, irrotettava paineella aktivoituva polyakrylaattiliima. Liima on suojattu, silikonisella taustapaperilla. Tämä korkealaatuinen, tulostuskalvo hyvällä värien toistolla, on kehitetty erityisesti helppoon, kuplattomaan asennukseen monenlaisille pinnoille. SpotOn® on saatavilla: kirkkaana mattana, kirkkaana kiiltävänä, valkoisena mattana, valkoisena kiiltävänä. Irtoaa helposti 12 kuukautta asennuksesta. Ideallinen sisämainontaan, ikkunamainontaan ja lyhytaikaiseen ulkomainontaan. Asennus onnistuu ilman työkaluja ilman ilmakuplien jäämisen riskiä.
Grafiprint AE38C White Air Escape
Grafiprint AE38C White Air Escape
Grafiprint AE38C Air escape ajoneuvoteippaukseen, on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, valutulostuskalvo. Valkoinen kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 50 µm, jossa on pysyvä harmaa paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkea laatuinen PE-päällystetty silikoninen taustapaperi. Harmaan liiman ansiosta tuotteella on hyvä peittävyys. Erityisen ilmakanavaliiman ansiosta tuote ”liukuu” ja on uudelleen asemoitavissa nopeuttaen ja helpottaen ajoneuvoteippausta. Puhtaana pois, useimmilta pinnoilta kun tuotetta lämmitetään poistaessa (pinnoille jää joko vähän tai ei yhtään liimaa). Kevyt alkutarttuvuus. Tuote on suunniteltu erityisesti ajoneuvoteippaukseen ja muotoutuu niittien päälle, sekä syviin pokkauksiin, on helppo ja nopea asentaa liu’utettavuutensa ansiosta. Sopii erinomaisesti kaikkiin pitkäkestoisiin ulkokäyttökohteisiin haastavissa olosuhteissa. 7 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Tulostettavissa eco-ja solvent-, latex- ja UV-tulostimilla.
Outlet
Grafiprint GEF
Grafiprint GEF
Grafiprint GEF (Grafityp Ecology Film) on valkoinen PVC-vapaa kalvo, joka soveltuu tuotteesta riippuen UV-, Eco-solvent- tai latex-tulostimiin. GEFLX ja GEFLXHT on tarkoitettu latex- ja UV-tulostukseen. GEFES on tarkoitettu eco-solventiin ja GEFUV UV-tulostukseen. Eivät sisällä klooria eikä pehmittimiä. Kalvoissa on paineella aktivoituva vesipohjainen akryyliliima. Liima on suojattu korkealaatuisella taustapaperilla. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi suorilla pinnoilla sisätiloissa sekä lyhytaikaisemmassa käytössä ulkona.
Grafiprint P20P Transparent Gloss Polymeric
Grafiprint P20P Transparent Gloss Polymeric
Grafiprint P20P on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, polymeerinen kalanteroitu laminaatti/tulostuskalvo, läpinäkyvä kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 75 µm, jossa on pysyvä kirkas paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoninen taustapaperi. Soveltuu sekä tulostuskalvoksi että laminaatiksi. Sopii erinomaisesti kaikkiin käyttökohteisiin tasaisilla ja hieman kaarevilla pinnoilla, sisätiloissa sekä pitkäaikaisessa ulkokäytössä. 5 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Tulostettavissa eco-ja solvent-, latex ja UV-tulostimilla.
Grafiprint P26P White Air Escape Polymeric
Grafiprint P26P White Air Escape Polymeric
Grafiprint P26P Air escape, on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, polymeerinen kalanteroitu tulostuskalvo, valkoinen kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 75 µm, jossa on pysyvä harmaa paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoninen taustapaperi. Harmaan liiman ansiosta tuotteella on hyvä peittävyys. Ilmakanavaliiman ansiosta tuote on helppo asentaa, myös ilman vettä. Puhtaana pois, useimmilta pinnoilta kun tuotetta lämmitetään poistaessa (pinnoille jää joko vähän tai ei yhtään liimaa). Sopii erinomaisesti kaikkiin käyttökohteisiin tasaisilla ja hieman kaarevilla pinnoilla, sisätiloissa sekä pitkäaikaisessa ulkokäytössä. 7 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Tulostettavissa eco-ja solvent-, latex- ja UV-tulostimilla. Suositeltavat laminaatit P20P, P21P, LAM250 ja LAM200.
Grafiprint White Gloss Monomeric
Grafiprint White Gloss Monomeric
Grafiprint White Gloss Monomeric on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, monomeerinen kalanteroitu tulostuskalvo. Valkoinen kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 100 µm, jossa on pysyvä tai irrotettava kirkas tai harmaa paineella aktivoituva dispersiopohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoninen taustapaperi. Käyttökohteena kaikki tasaiset pinnat, sisätiloissa ja lyhytaikaisesti ulkokäytössä. 3 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Suositeltava laminaatti M010P kiiltävä ja M011P matta. Tulostettavissa eco- ja solvent-, latex ja UV-tulostimilla.
Grafiprint White Gloss Polymeric
Grafiprint White Gloss Polymeric
Pehmeä, sileä, valkoinen kiiltävä, kadmium-vapaa, polymeerinen kalanteroitu PVC-tulostuskalvo, jossa pysyvä kirkas paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkea laatuinen silikoninen taustapaperi. Sopii erinomaisesti kaikkiin käyttökohteisiin tasaisilla ja hieman kaarevilla pinnoilla sisätiloissa sekä pitkäaikaisessa ulkokäytössä. 7 vuoden käyttöikä ukokäytössä. Suositeltavat laminaatit P20P, P21P, LAM250 ja LAM200. Tulostettavissa eco- ja solvent-, latex- ja UV-tulostimilla.
Grafiprint White Matt Monomeric
Grafiprint White Matt Monomeric
Grafiprint M113P on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, monomeerinen kalanteroitu tulostuskalvo, valkoinen matta PVC-kalvo, paksuus 100 µm, jossa on pysyvä tai irrotettava kirkas tai harmaa paineella aktivoituva dispersiopohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoninen taustapaperi. Käyttökohteena kaikki tasaiset pinnat sisätiloissa ja lyhytaikaisesti ulkokäytössä. 3 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Suositeltava laminaatti M010P kiiltävä ja M011P matta. Tulostettavissa eco- ja solvent-, latex- ja UV-tulostimilla.
Ei tuloksia

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.