Designpaperit

Designpaperit: Katso koko Papyruksen Designpaperit-valikoima. Voit löytää samankaltaisia tuotteita Graafiset paperit ja kartongit -kategoriasta.

Majestic Classic
Majestic Classic
Designpaperit, hiokkeeton, valkoinen ja värillinen, metallinen, offset- ja ammattimaisiin dry-toner-painokoneisiin, yhteensopivat kirjekuoret
Natural Green Evolution
Natural Green Evolution
Designpaperit, valkoinen, päällystetty, matta, korkea bulkki, valmistettu 100% kierrätyskuiduista. Tilattavissa arkeittain.
Plike®
Plike®
Designpaperit, hiokkeeton, valkoinen ja värillinen, matta, heijastamaton, kumimainen pinta
Gmund Bio Cycle
Gmund Bio Cycle
Kasvikuiduista valmistettu päällystämätön designpaperi. Paperi on kompostoitavissa, jolloin se tarjoaa ravintoaineita uusien kasvien kasvattamiseen. Jopa 50 % tästä paperista on valmistettu luonnonvaroja säästävistä kuiduista, kuten vehnän oljista, ruohosta, puuvillasta ja kannabiksesta. Tilattavissa arkeittain.
Gmund Colors Felt
Gmund Colors Felt
Designpaperit, hiokkeeton, valkoinen ja värillinen, huopamartioitu pehmeällä viivakuvioinnilla
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
Designpaperit, hiokkeeton, valkoinen ja värillinen, päällystämätön, matta, yhteensopivat kirjekuoret. Tilattavissa arkeittain.
Gmund Hanf
Gmund Hanf
Gmund Hanf on hiokkeeton, valkoinen, päällystämätön designpaperi. Se on luova paperi, jossa käytetään 10 %, 50 % tai 100 % hamppua. Tämän ainutlaatuisen materiaalin pitkät kuidut antavat sille kiinteän rakenteen, pehmeän kosketuksen ja villin ulkonäön. Tilattavissa arkeittain.
Gmund Used
Gmund Used
Gmund Used on ekologinen paperi, sillä se on valmistettu 100% käytetystä paperista. Gmund Usedin valmistuksessa hyödynnetään DIP (deinked pulp), jolloin käytöstä poistettu paperi muuttuu korkealaatuiseksi Gmund-designpaperiksi. Sykli on täydellinen maksimaalisen kuidun talteenoton ansiosta. Gmund Used -valikoimassa yhdistyvät eloisat uudet värit ja korkea lujuus, joten siinä yhdistyvät kaikki tulevaisuuden paperin vaatimukset.