Papyrus Finland Oy sitoutuu toiminnassaan noudattamaan kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja FSC® (Forest Stewardship Council®)- ja PEFCTM-standardien periaatteiden mukaisesti. Kestävän kehityksen mukaiset toimintatavat myös yhteistyökumppaneilla ovat tärkeä osa yrityksen ympäristötavoitteiden saavuttamisessa, joten hankinnoissa pyritään suosimaan em. ympäristöstandardien mukaisesti sertifioituja tuotteita. 
Omassa toiminnassaan Papyrus Finland Oy noudattaa samoja periaatteita myös muiden yhteistyökumppaneiden, kuten kuljetusoperaattorien valinnassa.
Papyrus Finland Oy on sitoutunut huolehtimaan ympäristövastuistaan kierrätyksen osalta olemalla jäsenenä pakkausmateriaalien ja paperituotteiden kierrätyksestä vastaavissa tuottajayhteisöissä. Tärkeänä osana kierrätystoimintaa on yhteistyössä asiakkaiden kanssa tehty pakkausmateriaalien kierrätys uudelleenkäyttöä varten.
Toimintojen jatkuvalla tehostamisella ja auditoinneilla pyritään jatkuvasti vähentämään yrityksen toiminnan ympäristövaikutuksia. Oman henkilöstön koulutus ympäristöasioissa ja yhteistyö asiakkaiden ja muiden intressiryhmien kanssa tiedon ja kestävän kehityksen käytäntöjen levittämiseksi on osa jatkuvaa kehitystyötä.

Papyrus Finland Oy:lle on myönnetty PEFC-sertifikaatti nro 34519 ja FSC-sertifikaatti nro SQS-COC-100158. Lataa sertifikaattimme Papyrus Groupin sivustolta.

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Täältä löydät kaikki yhteystietomme.
Palvelumme
Palvelumme
Tutustu kaikkiin palveluihimme.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.