Laminaatit

Laminaatit: Katso koko Papyruksen Laminaatit-valikoima. Voit löytää samankaltaisia tuotteita Viscom-kategoriasta.

Kategoriat (0)
Grafiprint LAM250 Laminate Gloss
Grafiprint LAM250 Laminate Gloss
Grafiprint LAM250 on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, polymeerinen kalanteroitu laminaatti, kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 75 µm, jossa on pysyvä kirkas paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoni taustapaperi. Laminaatilla on erittäin hyvä UV-suoja pidentäen tulosteiden käyttöikää. Sopii erinomaisesti kaikkiin käyttökohteisiin tasaisilla pinnoilla, sisätiloissa sekä pitkäaikaisessa ulkokäytössä. Soveltuu polymeeristen sekä monomeeristen kalvojen suojalaminaatiksi. 5 vuoden käyttöikä ulkokäytössä.
Grafiprint LAM200 Laminate Matt
Grafiprint LAM200 Laminate Matt
Grafiprint LAM200 on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, polymeerinen kalanteroitu laminaatti, matta PVC-kalvo, paksuus 75 µm, jossa on pysyvä kirkas paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoni taustapaperi. Laminaatilla on erittäin hyvä UV-suoja pidentäen tulosteiden käyttöikää. Sopii erinomaisesti kaikkiin käyttökohteisiin tasaisilla pinnoilla, sisätiloissa sekä pitkäaikaisessa ulkokäytössä. Soveltuu polymeeristen sekä monomeeristen kalvojen suojalaminaatiksi. 5 vuoden käyttöikä ulkokäytössä.
Grafiprint LAMX40 Laminate Gloss Cast
Grafiprint LAMX40 Laminate Gloss Cast
Grafiprint LAMX40 on 40 µm kiiltävä valulaminaatti. LAMX40 suojaa tulosteita UV- ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. 6 vuoden kestävyys. Suositellaan tuotteelle AE38P.
Drytac® Protac ScuffGuard Floor laminate
Drytac® Protac ScuffGuard Floor laminate
Drytac Scuffguard Floor Laminate on 150 µm monomeerinen kalanteroitu PVC-laminointikalvo naarmuuntumista kestävällä pintakuvioidulla mattapinnalla. Laminaatin liukastumisenestoluokitus on R10. Kestävyys 3 vuotta.
Drytac® Interlam Ecotex
Drytac® Interlam Ecotex
Drytac Interlam Ecotex on PVC-vapaa ja ftalaatiton pintakuvioitu PP-laminointikalvo, 120μm. Laminaatti on R10-hyväksytty. Laminaatissa on paineherkkä vesipitoinen akryyliliima, jonka suojapaperi on päällystetty toiselta puolelta silikonipitoisella PE:llä. Tuotteen ominaisuudet ja sertifikaatit tekevät siitä ihanteellisen julkisten tilojen lattioille.
Grafiprint GEF Laminates
Grafiprint GEF Laminates
PVC-vapaa laminaattikalvo, 5 v. Ei sisällä klooria tai pehmittimiä.
Grafiprint GEF UV Laminates
Grafiprint GEF UV Laminates
PVC-vapaa laminaattikalvo. Laminaatti on tarkoitettu suojaamaan digitaalisia tulosteita, jotka on toteutettu UV-väreillä. Ei sisällä klooria tai pehmittimiä.
Grafiprint PU Laminat
Grafiprint PU Laminat
PVC-vapaa PU-laminaatti autoteippaukseen, läpinäkyvä, kiiltävä, 38 µm. Jopa 6 vuoden säilyvyysaika. Yhteensopiva tulostuskalvo Grafiprint PU Wrapping film.
Omega Skinz™ Laminate
Omega Skinz™ Laminate
Valulaminaattisarja (30-40 mikr.) Omega Skinz -tulostuskalvoille. OS-510, OS-511 ja OS-512 tarjoavat jopa 7 vuoden kestävyyden. OS-513 takaa jopa 10 vuoden kestävyyden.
Grafiprint LAMx30
Grafiprint LAMx30
Valettu laminaatti mm. ajoneuvojen teippaukseen