2023-04-24

Kierrätysmateriaaleista muuntautuu 10 kaunista väriä

Gmund Used -paperilla on historia, koska se on valmistettu 100% käytetystä paperista.  Gmund Usedin valmistuksessa hyödynnetään DIP-paperia (deinked pulp), jolloin käytöstä poistettu paperi muuttuu korkealaatuiseksi Gmund-designpaperiksi. Gmund Used on ainutlaatuinen paperi, joka on sekä 100% kierrätettyä että lujuudeltaan ja estetiikaltaan vertaansa vailla. Gmund Used on saatavana 10 valikoidussa uudessa värissä, joista jokaisessa on kaunis murrettu sävy ja mattapinta, joten se on täydellinen kumppani aitoon viestintään.

Esteettistä vihreää kestävyyttä

Kierrätyspaperissa on monia etuja. Se suojelee ympäristöä ja säästää arvokkaita resursseja. Gmund sitoutunut vastuullisuuteen. Siksi Gmund Used on valmistettu 100% kierrätyspaperista:

  • 80% tulee korkealaatuisesta FSC®-sertifioidusta kierrätetystä sellusta.

  • 20 % koostuu Gmundissa paikan päällä syntyvästä pakkausjätteestä, joka kerätään ja lajitellaan tuotetyypin mukaan ja syötetään paperintuotantoon.

Tämä toimintatapa poistaa suuren osan tavanomaisten kierrätysmenetelmien tuottamista päästöistä ja sivutuotteista ja vaatii vähemmän kemikaaleja, vähemmän vettä, vähemmän energiaa ja vähemmän kuljetusta. Kaikki sähkö on 100% vesivoimaa. Kaikki väistämätön CO2 kompensoidaan tuulienergiaprojekteissa Etelä-Amerikassa.

Verrattuna paperin tuottamiseen neitseellisistä kuiduista, edut ovat selvät:

40%
vähemmän vettä
50%
vähemmän energiaa
60%
vähemmän CO²


Gmund Used on ensimmäinen Cradle to Cradle Certified® -värillinen kierrätyspaperi, joka on saavuttanut Gold- tai Silver-tason kaikissa viidessä arviointikategoriassa ja korkeimman arvosanan tuotteiden kiertotaloudessa, puhtaan ilman ja ilmaston suojelussa sekä sosiaalisessa oikeudenmukaisuudessa.

Valikoima e-Shopissa

Haluatko tietää, miltä Gmund Used näyttää ja tuntuu?

Ota meihin yhtettä sähköpostilla tai puhelimella:

myynti.fi@papyrus.com

puh. 02077 4949

Monipuolinen ja vahva

Gmund Used on poikkeuksellisen kestävä kierrätyspaperi, joten se sopii erityisen hyvin pakkauksiin, kasseihin, esitteisiin, foldereihin, postituksiin, kansiin, onnittelukortteihin ja moneen muuhun soveltuen seuraaviin paino- ja jälkikäsittelymenetelmiin:

  • Offset 
  • Kohopaino
  • Silkkipaino
  • Preeglaus
  • Foliointi
  • Stanssaus

Gmund Used -malliston innovatiiviset värit tarjoavat monia moderneja, raikkaita käyttötarkoituksia kestävästi tuotetuille painotuotteille. Ne ovat täysin erilaisia ja paljon houkuttelevampia kuin vaikkapa ne kirjeet, joita me saamme verovirastolta. Gmund Used  -uusiopaperi täyttää kaikki tulevaisuuden paperin vaatimukset.