Den naturlige vej til varige indtryk

Natural Evolution føles som det helt rigtige papirvalg, bogstaveligt talt. For i det øjeblik du mærker seriens bemærkelsesværdige matte overflade, forstår du, hvad vi taler om. Den skaber grobund for fantastiske tryksager. Vi anbefaler Natural Evolution-serien på grund af dens specielle pigmentering, der giver billedgengivelser af høj kvalitet. Natural Green Evolution er seneste skud på stammen. Det er produceret af 100% genbrugsfibre og er et naturligt valg til din tryksag.

 


Natural Evolution og Natural Green Evolution har begge en høj stivhed og høj bulk (1,4), der også gør dem ideelle til produktion af luksusemballage. De sætter standarder, der styrker muligheden for fantastisk billedgengivelse med høj farveintensitet, skarphed og kontrast. Den matte bestrygning gør dem særdeles velegnede til en række af forskellige efterbehandlingsteknikker. De fås begge i white og Natural Evolution også i ivory. Gramvægte fra 120 til 320 g.
 

             Træf et miljøbevidst valg
Natural Green Evolution sender miljøvenlige signaler. Det er 100% genbrugspapir, hvilket gør det til et naturligt valg til tryksager af høj kvalitet, der skiller sig ud fra mængden. Natural Evolution er produceret af jomfrufibre og er FSC®-certificeret.

Er du nysgerrig?
Oplev selv følelsen af de to produkter. Bestil det visuelle hæfte med prøver med og uden tryk. Udfyld formularen nedenfor og vi sender dig et eksemplar.
*Obligatoriske felter.

Har du spørgsmål til Natural Evolution, er du velkommen til at kontakte kundeservice på grafisk.dk@papyrus.com eller tilf. 7027 1868.

        

Tak for din bestilling. Vi sender et Natural Evolution-prøvehæfte til dig. Venlig hilsen Papyrus' kundeservice.

 

Læs mere om Natural Evolution-serien her:

Natural Evolution

Kreativt papir, træfri, i forskellige hvide nuancer, bestrøget, mat, høj bulk, høj stivhed

Natural Green Evolution

Kreativt papir, hvidt, bestrøget, mat, høj bulk, produceret af 100% genbrugsfibre

 

Nyheder fra Papyrus

Vis alle nyheder