Gmund Bio Cycle - bidrager til en bedre verden

Bevarelsen af naturressourcer og miljøansvar var topprioriteter, da papireksperterne ved Tegernsee-søen udviklede Gmund Bio Cycle. Papir er produceret af plantefibre og er komposterbart, hvilket giver næringsstoffer til at dyrke nye planter. Et perfekt økologisk kredsløb. Gmund Bio Cycle går et skridt videre. Du finder fem forskellige papirtyper i serien og op til 50% er produceret af ressourcebesparende fibre som hvedehalm, græs, bomuld og cannabis. Derudover er en produceret af 100% genbrugspapir.


En erklæring om bæredygtighed
Gmund Bio Cycle signalerer økologi og giver miljøbevidste virksomheder en iøjnefaldende merværdi inden for design, historiefortælling og troværdighed. Papiret kan formidle budskaber og varemærker på den bedst mulige måde. Ægte bæredygtighed og naturlig æstetik har en positiv indflydelse på forbrugernes adfærd, og papiret giver varemærkeejere mulighed for at komme med en nonverbal udtalelse.
 

Chlorophyll – Blattgrün
Græs fra enge i Oberbayern udgør halvdelen af ​​indholdet i dette papir. Græsset høstes og tørres omhyggeligt for at opnå den langfibrede struktur, der er uundværlig for et voluminøst papir. Græs vokser overalt. Den økologiske balance er uovertruffen. Papiret lyser op med en levende grøn farve skabt delvist ved at tilføje naturlig klorofyl. Imponerende høje gramvægte på 300 g og 600 g gør dette papir ideelt til bogtryk eller serigrafi.
Wheat – Stroh
Gmunds hvedehalmspapir er meget mere end et papir til specielle effekter. Op til 50% cellulose fra hvedehalm erstatter de klassiske træbaserede råmaterialer. Med et indhold af 5% uforarbejdet halm fra bayerske landmænd, giver det en ægte halmfølelse, når man kører fingerspidserne over det.
Cannabis – Hanf
Højkvalitetscellulose fra europæisk dyrket cannabis er synlig i den afdæmpede farve og den let linnenprægede overflade, mens hampen er til at føle på i papirets lidt grove tekstur. Indlysende naturlighed gør dette papir til et overbevisende valg.
Rag – Baumwolle
Den bomuld, som papirindustrien bruger, er et affaldsprodukt fra beklædningsindustrien. Kombinationen af ​​bomuld og FSC®-certificeret cellulose fra friske fibre resulterer i et økologisk papir med stor renhed, holdbarhed, en behagelig fornemmelse og en elegant stil. Bomuldsplantens lange fibre sikrer fremragende resultater til prægning og bogtryk.
Cycle – Kreislauf
Brugen af ​brugt papir i dette 100%​ genbrugspapir fremstår let og elegant i papirets farve: dets nuance er nærmere cremet i stedet for den typiske grå man ofte ser i genbrugspapir. Dette enestående og alsidige papir er den ubestridte leder inden for miljøvenlighed og er også praktisk at bruge. 

Med hensyn til design, historie og troværdighed giver Gmund Bio Cycle virksomheder, der er engageret i miljøet, et miljøbevidst værktøj til at opfylde deres mission.

Se sortimentet her:

Gmund Bio Cycle

Kreativt papir, produceret af forskellige plantebaserede fibre, hvidt og kulørt, ubestrøget, mat