Forsinkelser på leverancer vil forekomme

Opdateret 18. marts: Danske Fragtmænd har ændret deres 48-timers karantæne til at gælde levering af varer fra røde lande og ikke som tidligere skrevet fra Europa.

Papyrus følger naturligvis udviklingen af situationen angående coronavirus, og vi tager de forholdsregler, som myndighederne anviser for at mindske eventuel smitte. Derfor arbejder hovedparten af vores medarbejdere hjemmefra, og vi kommer ikke uanmeldt på besøg hos vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Da vores logistikpartner, Danske Fragtmænd, har indført en 48-timers karantæne for indkomne varer fra røde lande, vil der kunne opstå forsinkelser på visse varer i vores sortiment. Karantænen betyder, at varer skal forblive i lastbilerne i 48 timer fra de bliver afsendt fra leverandøren til de indleveres på vores lagre i Danmark. Der kan også opstå forsinkelser i forbindelse med lukningen af landegrænser. I samarbejde med Danske Fragtmænd gør vi alt for at mindske forsinkelserne.

Vores lagerbeholdninger og leveringstider kan altid følges på Papyrus e-Shop, hvor du med en e-Shop konto kan logge ind og se lagerbeholdninger i realtid. Du er også velkommen til at kontakte din sædvanlige Papyrus konsulent eller vores kundeservice.

Vi fortsætter vores aktiviteter som altid men følger situationen tæt og informerer her på sitet, såfremt vi har afgørende nyt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7027 1868, hvis du har spørgsmål.


EMNE: Papyrus e-Shop log ind | Opret en e-Shop konto | coronasmitte.dk