50% rabat: Ganske enkelt et godt tilbud på magnetfolier

Til og med den 31. januar 2020 kan du vælge mellem tre forskellige magnetfolier / jernfilm i ruller, der alle er nedsat med 50% rabat på listeprisen.

Magnetiske folier med det rigtige print kan opgradere enhver magnetisk overflade nemt og hurtigt f.eks. på køleskabe eller biler. En ændring af reklamefremstød eller andre former for budskaber i butikker, på kontorer eller messer har aldrig været lettere at håndtere og montere.

Se tilbudet her.

Du opnår 50% rabat på de nævnte produkter ved at bestille online (log ind her), kontakte din Papyrus-konsulent eller vores kundeservice på tlf. 7027 1868 / e-mail grafisk.dk@papyrus.com

Du finder de nævnte kvaliteter her:

Magnetic Foil

Magnetfolie er et fleksibelt materiale i ruller. Er beregnet til montage på metaloverflader. Kan printes direkte med solvet- og UV-blæk. Velegnet til montering af print eller tekster. Kan også fås i ark, kontakt kundeservice på tlf. 7027 1868.

FerroFilm

FerroFilm 0,18 er en 180 my printbar PET-film med ferro/jern-belægning på bagsiden, der muliggør en let montering på magnetiske overflader. Der er ingen behov for lim.