Køb Algro Design® hos Papyrus

Det glæder os at kunne meddele, at vi udvider vores kartonsortiment med Algro Design® Advanced, Algro Design® Duo og Algro Design® Nature. Det er alle kartonkvaliteter med en uovertruffen hvidhed og silky følelse.

Sortimentet er på plads, og vi arbejder på højtryk med at få alle øvrige detaljer klar, så du kan placere dine ordrer. Vi forventer, at alt er parat i løbet af januar. Hold øje med sitet her hvor vi opdaterer dig, så snart vi har nyt om Algro Design®-kvaliteterne.

Med sin dobbeltbestrøgede forside og letbestrøgede bagside er Algro Design® Advanced det perfekte match til din premium emballageopgave eller din high-end grafiske produktion. Med mulighed for mere farveglans på bagsiden er kartonen konstrueret til at højne dine brandværdier med en eksklusiv kartonfølelse.

Algro Design® Duo har en dobbeltbestrygning på begge sider. De to identiske sider giver dig de bedste resultater med fuldstændigt ens trykresultat. Det er med til at løfte din opgave til et niveau, der er svært at matche. Algro Design® Duo bruges til seriøse high-end opgaver og vil altid give et uovertruffent resultat.

 

Denne ensidige kvalitet har, som de to øvrige, en dobbeltbestrøget forside, men en ubestrøget bagside. Algro Design® Nature sætter standarden i farvegengivelser og er perfekt til krævende grafiske og premium emballageløsninger.

 

Brug ventetiden fornuftigt. Få en gratis konto til Papyrus e-Shop.
Hvis du ikke har en konto til Papyrus e-Shop, så kan du let få en. Registrer dig og gå online, når det passer dig. Du kan bestille varer fra hele vores sortiment, se vores varebeholdninger, dine egne priser og finde udgående varer til nedsatte priser - og meget andet. Registrer dig her

Bestil online mellem kl. 17-20 og få leveret næste dag, som du plejer
Med en e-Shop konto kan du bestille varer online helt frem til kl. 20:00. I tidsrummet kl. 17-20 vælger du Sen Ordre Service, når du bestiller dine varer. Vi tager dem frem efter kl. 20, lægger dem på bilen og leverer dem næste dag, dér hvor du ønsker. Læs mere

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 7027 1868 eller kontakte din sædvanlige Papyrus-konsulent, hvis du skulle have nogle spørgsmål.