Vi flytter sortimentet af emballage og tissues til nyt lager mellem jul og nytår

Hovedparten af vores sortiment af emballage og tissues ligger på lager i Sverige. Mellem jul og nytår flytter vi dette sortiment til et nyt og større automatiseret lager.

Lagerflytningen gælder kun sortimentet af emballage og tissues og ikke vores sortiment af grafisk papir og karton m.m.

Planlæg nu - bestil senest 17. december!
For at komme på plads på vores nye lager så hurtigt som muligt, lukker vi det nuværende svenske lager mellem jul og nytår. Desværre betyder det, at vi ikke kan levere varer fra det nævnte sortiment i perioden den 23. december - 6. januar. Derfor anbefaler vi, at du bestiller, de varer du skal bruge, tidligere. Sidste ordredag for levering inden flytningen er 17. december.

Har du en større ordre, som du ønsker leveret inden den 17. december, beder vi dig kontakte kundeservice i november.

Den 7. januar leverer vi igen
I en periode kan leveringstiderne være længere end sædvanlig, og der kan forekomme delleveringer på det nævnte sortiment.

Flytningen er planlagt ned til mindste detalje, og vi har høj bemanding for at kunne løse eventuelle udfordringer. Vi gør alt, hvad vi kan for en smidig flytning, så du bliver berørt så lidt som muligt og vi håber på din forståelse, mens det står på.

VIGTIGE DATOER VEDR. SORTIMENTET AF EMBALLAGE OG TISSUES
17. december

Sidste dag for ordrebestilling er 17. december, hvis du ønsker levering inden jul af det nævnte sortiment - og inden vi lukker og flytter lageret. Bestil gerne de varer, du skal bruge, tidligere.

23., 27. og 30. december
Vi lukker og flytter lageret i Sverige den 23. december - 6. januar. Vi leverer ikke varer fra dette lager i perioden.

7. januar
Vi åbner det nye lager den 7. januar og leverer igen, som vi plejer. Øget leveringstid kan forekomme i uge 2 og 3, og du kan eventuelt opleve delleveringer.


VI HOLDER LUKKET MELLEM JUL OG NYTÅR
Papyrus' salgsafdeling holder lukket i dagene 23. december 2019 - 1. januar 2020 og åbner igen den 2. januar 2020 kl. 8:00.

Sidste mulighed for levering inden jul (når det gælder det øvrige sortiment end det ovennævnte) er den 20. december og første levering i 2020 er 2. januar.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via grafisk.dk@papyrus.com eller pr. tlf. 7027 1868.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul samt et godt nytår med tak for et godt samarbejde i 2019.