Markedets bedste vægfolie er landet!

Vi har endnu engang udvidet vores produktprogram, denne gang med markedets bedste vægfolie, Arlon 4200 Wall Film, der er en printbar polymerisk folie til dekoration af vægge med glatte eller lettere teksturerede overflader.

Søger du en vægfolie, der er superlet at montere, har en høj dækkeevne og er repositionerbar, så er den nye Arlon 4200 Wall Film det rigtige valg. Ydermere er der 3 års garanteret aftagelighed efter montering - what's not to like?

Arlon 4200 Wall Film fås med to forskellige overflader: glat, mat hvid og tekstureret, hvid canvas.

Arlon fortæller, at udviklingsprocessen har været lang og at målet har været at finde en folie, der fjerner alle bekymringer. De nævner derfor, at folien er testet på mere end 200 forskellige malingstyper og har opnået en meget høj brandklassificering; EN 13501-1:2007+A1:2009 of Euro Class B, s1, d0. Folien er ekstraordinær god at printe, montere og afmontere.

Rekvirer prøver eller få et godt tilbud ved at kontakte os via e-mail grafisk.dk@papyrus.com eller tlf. 7027 1868.

Arlon 4200 Wallfilm

Arlon 4200 Wallfilm

Arlon 4200 Wallfilm er en printbar polymerisk folie til dekoration af vægge med glatte eller lettere teksturerede overflader. Kombinationen af 150 my folie med den specielle lim sikrer super repositonerbarhed, god dækkeevne og problemfri montage. Folien fås med to forskellige overflader; glat, mat hvid og tekstureret, hvid canvas. Op til 7 års holdbarhed og 3 års ren aftagelighed.