Nyhed: Gmund Colors Food, Heavy og Volume

 

Gmund Colors Food Matt og Shine
Gmund Colors Food er senste nyhed i Specials®-sortimentet. Den fås i to forskellige overflader: Matt eller Shine, hvor sidstnævnte er let metallisk. I kraft af sin EU-godkendelse til direkte kontakt med fødevarer, er Gmund Colors Food særdeles velegnet som fødevareemballage. Papiret fås i to gramvægte: 240 og 300 g i store formater. Farverne spænder fra hvid og creme til grå, blå brun og sort samt en bordeaux og grøn. Brug også Gmund Colors Food til andre tryksager - de er stilfulde og appetitvækkende til selv ikke-spiselige produkter.

 

Gmund Colors Heavy
Dette produkt er en sværvægter i særklasse. Materialet fås fra 480 til 700 g og har en kraftfuld styrke. Uanset om du skal producere displays til messer eller emballager af høj kvalitet, så har Gmund Colors Heavy en fylde og stabilitet, som du tydligt kan se og føle. Det er produceret af to laminerede lag af Gmund Colors papir og fascinerer især ved brugen af minimalistisk grafisk design.


 

Gmund Colors Volume
Med kombinationen af to lag papir og en midte af robust micro-bølgepap bliver Gmund Colors Volume et produkt med en ekstraordinær fylde og stabilitet. Med en delikat og smuk, mat overflade og en stærk og holdbar kerne er dette multikomponentmateriale egnet til bogtryk, silketryk, prægning eller blot en smuk håndskrift. Det er ideelt til emballager og produktpræsentationer af høj kvalitet.

 

Du finder konvolutter i Gmund Colors-serien, der matcher de omtalte produkter.

Du finder produkterne her:

Gmund Colors Food Matt

Kreativt papir, træfri, hvidt og kulørt, ubestrøget, mat, fødevaregodkendt, matchende konvolutter.

Gmund Colors Food Shine

Kreativt papir, træfri, hvidt og kulørt, ensidig letmetallisk overflade, fødevaregodkendt. Trykbart i 68 x 100 cm., papirets overflade kan variere fra produktion til produktion

 

Gmund Colors Heavy

Kreativt papir, træfri, hvidt og kulørt, ubestrøget, mat, høje gramvægte, høj stivhed, matchende konvolutter.

Gmund Colors Volume

Kreativt papir, bestående af tre lag: for-og bagside er Gmund Colors Matt, midterlaget er en micro-bølgepap, hvidt og kulørt, ubestrøget, mat, matchende konvolutter.

 

Gmund Colors Matt

Kreative konvolutter, træfri, hvidt og kulørt, mat, selvklæbende med dækstrimmel, uden indertryk

Gmund Colors Metallic

Kreative konvolutter, træfri, hvidt og kulørt, metallisk, selvklæbende med dækstrimmel, uden indertryk