Nyt navn til forhandlersalg: SCALDIA

Papyrus’ afdelinger til forhandlersalg ændrer navn til SCALDIA pr. 1. januar 2018

I 2017 købte Papyrus A/S firmaet Procurator i Esbjerg, som er stærk inden for personligt sikkerhedsudstyr, arbejdsbeklædning samt produkter og redskaber til professionel rengøring. Som en konsekvens af opkøbet har vi pr. 1. januar 2018 sammenlagt vores afdelinger til forhandlersalg i Papyrus A/S og Procurator under det nye navn: SCALDIA. Ved navneskiftet til SCALDIA udvider vi vores sortiment så du udover kontorpapir, får adgang til en lang række andre produkter:
 

  • Hygiejne & Rengøring
  • Personligt sikkerhedsudstyr
  • Restaurant & Servering
  • Industri & Emballage
  • Kontorpapir


- Vi ønsker at videreudvikle vores nuværende forhandlersalgsafdelinger med et bredere og stærkere sortiment, som skiller sig ud fra Papyrus’ grafiske virksomhed, siger Niklas Jäbur, Managing Director i Papyrus, Reseller Solutions. Vi skal være det naturlige valg for vores kunder og partnere, som ønsker at effektivisere og styrke deres egen konkurrencekraft.

I løbet af januar vil du få flere oplysninger om navneskiftet, og du vil blive introduceret for en ny hjemmeside: SCALDIA e-Shop, hvor du som forhandlerkunde får adgang til det fulde sortiment. www.scaldia.com

Vores CVR-nr. 62707828 forbliver det samme, og dit nuværende Papyrus-kundeid er også uændret, når du handler hos SCALDIA. Du kan også bestille dine varer på ordre.dk@scaldia.com. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du meget velkommen at kontakte os.

Velkommen til det nye SCALDIA.