Gmund Wood - tæt på naturen

Farver, strukturer og træårer er Gmund Woods enestående karakteristika. Ni forskellige farver med to forskellige overflader er samlet i denne spændende papirkollektion: Gmund Wood Solid og Gmund Wood Veneer.

Gmund Wood Solid har en synlig træstruktur, og er en videreudvikling af den kendte Savanna-kvalitet. Savanna-brandet udgår og erstattes af Gmund Wood.

Gmund Wood Veneers overflade svarer derimod til fornemmelsen og udseendet af træfiner. En svag, blank bestrygning øger dette indtryk på de prægede sider af papiret.

Gmund Woods anvendelsesmuligheder er mange og uanset om det bruges til emballage, en tryksag eller i en papirforretningen, giver det en række muligheder og imponerer frem for alt med sit design. Der er ni forskellige farver tilgængelige fra Abura via Limba til Tindalo. De bærer navnene på rigtige skove fra hele verden, og er baseret på deres naturlige nuancer.

Gmund Wood er FSC®-godkendt og syrefrit.

Bestil Gmund Wood via Papyrus e-Shop eller Papyrus’ kundeservice på tlf. 7027 1868.

Du finder produkterne her:

Gmund Wood Solid

Kreativt papir, træfri, hvidt og kulørt, træpræget (en-sidig i 300 and 350 g/m², to-sidet i 500 g/m²)

Gmund Wood Veneer

Kreativt papir, træfri, hvidt og kulørt, let bestrygning på den prægede side (en-sidig i 300 and 350 g/m², to-sidet i 500 g/m²)