Ensocoat™ forbedrer hvidheden hen over sommeren 2017

I løbet af sommeren 2017 vil den stærke, hvide homogenkarton Ensocoat™ få forbedret hvidheden. Den ændres fra 125 CIE til 135 CIE. Ændringen sker successivt hen over sommeren, og for at sikre at du bestiller de rette varer med rette hvidhed, lægger vi de nye artikler ind på nye artikelnumre.

De nye artikelnumre starter med 8821 og har artikeltekst: Ensocoat New og Ensocoat 2S New.

Med en væsentligt forbedret hvidhed på 135 CIE, sammen med en fremragende overfladejævnhed, sikrer Ensocoat™ et endnu bedre trykresultat.

Download prislistesider med Ensocoat New og Ensocoat 2S New (8821....)

Log ind på Papyrus e-Shop og se varebeholdningerne
Som bruger på Papyrus e-Shop har du adgang til at se vores lagre. Du kan blandt andet se varebeholdninger og dine priser, og du kan handle online. 
Log ind her eller registrer dig som bruger her, hvis ikke du allerede er oprettet. Det er gratis at være bruger på Papyrus e-Shop.

Du finder produkterne her:

Ensocoat™ 1S

Grafisk karton, træfri, flerlags, dobbeltbestrøget forside og pigmenteret bagside, jævn overflade. Glimrende egenskaber for meget krævende tryk- og efterbehandlingsteknikker

Ensocoat™ 2S

Grafisk karton, træfri, flerlags, dobbeltbestrøget (tosidig), jævn overflade. Glimrende egenskaber for meget krævende tryk- og efterbehandlingsteknikker