Ensocoat® opgraderes og opnår endnu højere hvidhed

Ensocoat® øger CIE-hvidheden fra 125 til 135.

Snart vil den stærke, hvide homogenkarton Ensocoat® præsentere billeder og tekster endnu mere imponerende. Med en væsentlig forbedret hvidhed på 135 CIE (tidligere 125 CIE) sammen med en fremragende overfladejævnhed, sikrer Ensocoat® et endnu bedre trykresultat.

Ensocoat® giver et imponerende indtryk som emballage til kosmetik, parfume, mad og luksusprodukter, men præsenterer sig også suverænt, når det anvendes til foldere, postkort og kreativt reklamemateriale. Denne karton af meget høj kvalitet, med sin ekstraordinære, høje hvidhed, imponerer også takket være dens fremragende trykegenskaber, konverteringsevner og efterbehandlingsmuligheder: falsning, bukkestreg og stans kan anvendes problemfrit. Efterbehandlingsteknikker som f.eks. foliering, laminering og UV-lakering opnås også med fremragende resultater.

Grafisk karton - bæredygtigt produceret
Ensocoat® tilbyder ikke kun en forbedret hvidhed men også tilsvarende kvalitets- og miljømæssige certifikater såsom FSC® og EU-Blomsten. Denne grafiske karton, med en særlig høj CIE-hvidhed, er velegnet til direkte kontakt med fødevarer og opfylder kravene til brug sammen med lugt- og smagsfølsomme produkter. Ensocoat® er tilgængelig i 190 - 380 g. I 190 og 210 g er det HP Indigo-certificeret.

Ensocoat® med den højere hvidhed kommer på lager i løbet af maj 2017.