2024-04-15


Vælg papir og materialer til dine forårstryksager

Så er det forår, og med det følger flere populære begivenheder, der skaber behov for nye trykte materialer, som bryllupper, sportsbegivenheder, konferencer, festivaler og udendørs spisning med nye velsmagende retter på menukortet.

Lad dig inspirere af vores alsidige sortiment, så du er parat til at guide dine kunder til at vælge det rigtige papir og materialer til alle de spændende opgaver.

Personlige tryksager med stil
Personlige tryksager med stil
Med en bred vifte af nuancer og strukturer giver vores kreative papir og konvolutter dig mulighed for at slippe din kreativitet løs og bringe dine kunders visioner til live.
Holdbare tryksager
Holdbare tryksager

Vores syntetiske materialer til udendørs brug er udviklet til at modstå elementerne. Mange af dem har en uovertruffen holdbarhed og modstandsdygtighed, hvilket gør dem ideelle til skiltning, bannere og displays, der skal kunne modstå barske vejrforhold.

Fødevaregodkendte produkter
Fødevaregodkendte produkter
Oplev forskellen med vores fødevaregodkendte papir, karton og selvklæbende materialer. Løft dine kunders produkter, styrk brandet og sørg for at de bliver tilfredse med din ekspertise og vores førsteklasses sortiment.
Emballering, tape og kasser
Emballering, tape og kasser

Vores emballagematerialer er fremstillet af materialer af høj kvalitet og flere er konstrueret til maksimal holdbarhed, hvilket giver pålidelig beskyttelse under transport, uanset om det gælder skrøbelige genstande, tøj, elektronik eller noget derimellem.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.