Specialtape

Kategorier (0)
Gulvlinjetape, PG 33945 HT
Gulvlinjetape, PG 33945 HT
Blød PVC-film, der tåler kraftig mekanisk slitage, uden at farven forandres eller ødelægges. Tapen har ved test udvist en slidstyrke, der er op til 5 gange bedre end de normale gulvlinjemarkeringsmetoder.
Tæppetape, PG 1475 hårde gulve
Tæppetape, PG 1475 hårde gulve
Tæppetape, der består af en særdeles tynd, transparent PP-film med akrylklæbemiddel og er modstandsdygtig over for blødgørere. En noget lavere klæbeevne på den åbne side. Beregnet til PVC-/vinylgulv. Rivbar.
Advarselstape, PG 94
Advarselstape, PG 94
Tape i blød, gul PVC med meget slidstærkt, sort tryk. Tapen er internationalt anerkendt som advarselstape og bruges til at markere udstikkende elementer, lave dørkarme, fodtrin m.m. Ekstra tyk, ca. 0,15 mm.
Advarselstape, 767i
Advarselstape, 767i
Advarselstape i rødt/hvidt PVC. Meget stærk advarselstape med lang levetid.
Blød PVC-tape, isolerbånd
Blød PVC-tape, isolerbånd
Isolerbåndet bruges til el-installationer, isoleringsarbejde, tilslutninger og sammenføjning af kabelruller. Selvslukkende. S-mærket
Advarselsbånd, PG 38
Advarselsbånd, PG 38
Rødt/hvidt = afspærringsbånd Rødt/gult = afgrænsningsbånd Gult/sort = advarselsbånd
Teflontape, PG 700 3SM
Teflontape, PG 700 3SM
Tapens temperaturområde ligger fra -100 grader C til +260 grader C. God slidstyrke. Gode slip- og antiklæbeegenskaber. Giftfri samt råd- og skimmelsvampsbestandig. Høj resistens over for fugt og kemikalier. Anvendes bl.a. ved svejsning af plastfilm, til beklædning af valser, på rulle- og glidebaner samt til pakning. Tykkelse på 0,12 mm. Ældningsbestandighed: Kontakt sælgeren eller kundeservice for at få et tilbud.
Blød PVC-tape, PG 33946
Blød PVC-tape, PG 33946
En fleksibel, vandfast plasttape med en god klæbeevne. Til mærkning, dekoration, tætning m.m. Fås i otte farver: sort, hvid, rød, blå, grøn, gul, grå og brun. Længde 20 m. Fås i bredderne 12, 15, 19, 25, 38, 50 eller 75 mm. Ikke lagerførte kvaliteter kan skaffes på anmodning.