Selvklæbende

LFP Self-Adhesive : Discover the multivariously Papyrus assortment of LFP Self-Adhesive .

Kategorier (0)
HP Permanent Gloss Adhesive
HP Permanent Gloss Adhesive
Glittet, selvklæbende vinyl. Materialet er et anerkendt produkt af høj kvalitet velegnet til et bredt udvalg af inden- og udendørstryksager.
HP Permanent Matt Adhesive
HP Permanent Matt Adhesive
Permanent, mat, selvklæbende vinyl. Materialet er et anerkendt produkt af høj kvalitet velegnet til et bredt udvalg af inden- og udendørstryksager.
Drytac® SpotOn
Drytac® SpotOn
Drytac Spot On monomerisk er en aftagelig folie. Den aftagelige lim er coated på folien som små prikker. Dette sikrer hurtig montage og let aftagelighed. Folien er korttidsholdbar på udendørs, plane flader. Folien er aftagelig i op til 12 måneder fra montering.
GrafiPrint Transparent Gloss Monomeric
GrafiPrint Transparent Gloss Monomeric
Blød, cadmiumfri, monomerkalandreret, transparent, blank PVC-laminat med en permanent, trykfølsom akryllim. Limen er beskyttet af silikonepapir af høj kvalitet. Til solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-printere.
GrafiPrint Transparent Gloss Polymeric
GrafiPrint Transparent Gloss Polymeric
Blød, cadmiumfri, polymerkalandreret, transparent, blank PVC-laminat til solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-printere. Kvaliteten har en permanent, trykfølsom opløsningsmiddelbaseret akryllim. Limen er beskyttet af silikonepapir af høj kvalitet.
GrafiPrint White Gloss AirEscape Polymeric
GrafiPrint White Gloss AirEscape Polymeric
Blød, cadmiumfri, polymerkalandreret, hvid, blank PVC-folie til solvent-, ecosolvent-, latex- og UV-printere. Folien har en permanent, grå, trykfølsom, opløsningsmiddelbaseret akryllim. Takket være den grå lim er folien meget mindre transparent. Limen er beskyttet af struktureret silikonepapir, hvilket giver folien en air escape-effekt.
GrafiPrint White Glossy AirEscape Vinyl
GrafiPrint White Glossy AirEscape Vinyl
Blød, cadmiumfri, polymerkalandreret, hvid, blank PVC-folie til solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-printere. Folien har en permanent, grå, trykfølsom, opløsningsmiddelbaseret akryllim. Takket være den grå lim er folien meget mindre transparent. Limen er beskyttet af struktureret silikonepapir af høj kvalitet, hvilket giver folien en lufttilstrømning, der letter påførslen. Speciallim sikrer ekstrem glidbarhed og mindsker tidsforbruget ved påførsel.
GrafiPrint White Gloss Monomeric
GrafiPrint White Gloss Monomeric
Blød, cadmiumfri, monomerkalandreret, hvid, blank PVC-folie til solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-printere. Folien har en permanent, trykfølsom akryllim. Limen er beskyttet af silikonepapir af høj kvalitet.
GrafiPrint White Gloss Polymeric
GrafiPrint White Gloss Polymeric
Blød, cadmiumfri, polymerkalandreret, hvid og blank PVC-folie til solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-printere. Folien har en permanent, trykfølsom, opløsningsmiddelbaseret akryllim. Limen er beskyttet af silikonepapir af høj kvalitet.
GrafiPrint White Matt Polymeric
GrafiPrint White Matt Polymeric
Blød, cadmiumfri, polymerkalandreret, hvid, mat PVC-folie til solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-printere. Folien har en permanent, trykfølsom, opløsningsmiddelbaseret akryllim. Limen er beskyttet af silikonepapir af høj kvalitet.