Rengøringsmidler og dosering

Allrent imprægnering
Allrent imprægnering
Specialudviklet universalrengøringsmiddel med en god kalkhæmmende effekt til imprægnering/præparering af mopper og klude i vaskemaskiner til rengøringsklart materiale. Til regelmæssig rengøring af gulve og alle flader, der tåler vand. Kan med fordel anvendes i hygiejnerum og ved rengøring af inventar. Suveræn rengøringseffekt.
Cleanon
Cleanon
Specialudviklet, lavtskummende gulvplejemiddel til regelmæssig fugtrengøring og pleje af polishbehandlede gulve og stengulve samt til rengøring af øvrige ubehandlede gulve. Gør effektivt rent uden at beskadige polish eller gulv og giver samtidigt polishbehandlede gulve en forstærket glans. Også velegnet i kombiskuremaskiner.
Pajax
Pajax
Højeffektivt tensidbaseret grovrengøringsmiddel uden kulbrinte med mange anvendelsesområder. Beregnet til krævende rengøring af værksteder, maskiner, køretøjer, entreprenørmaskiner, landbrugsredskaber og traktorer samt ved industriel rengøring. Specielt udviklet til hurtig indtrængning og effektiv opløsning af fedtet snavs og fedtede belægninger, der indeholder olie, sod, fedt osv. Anvendes ved højtryksrengøring i kombiskuremaskiner og affedtningsbad.
Jontec Destat
Jontec Destat
Rengørings- og plejeprodukt til ESD-gulve. Genaktiverer den statiske ledeevne hos Jontec ESD (del af ESD-programmet). Reducerer elektriske udladninger på grund af statisk elektricitet. Rengør uden at gøre overfladen mat. Sikker anvendelse på de fleste vandbestandige gulv og gulvpolishprodukter. Effektiv kombination af tensider, forstærket med AvetranTM.
Hågeren
Hågeren
Beregnet til regelmæssig rengøring og let desinfektion af alle flader, der tåler vand. Kan med fordel anvendes i hygiejnerum på fliser, sanitetsporcelæn, rustfrit stål, forkromede detaljer, sten-, keramik- og plastgulve. Anvendes ved byggerengøring og installationsbeha??
Sportrent
Sportrent
Specialprodukt til fjernelse af harpiks i sportshaller. Fjerner effektivt de fleste typer lim. Glimrende også til rengøring af bruserum og svømmehaller. pH ca. 11,1.
Oven Rinse Suma Auto
Oven Rinse Suma Auto
Til effektiv rengøring af komfurer, frituregryder og ovne. Stærkt ætsende. pH 13.
Toiletbrætsdesinfektionsmiddel Tork Mini S2
Toiletbrætsdesinfektionsmiddel Tork Mini S2
Overfladedesinfektionsmiddel til toiletbrætter.
Glas- og vinduesrengøringsmiddel, Sprint Glass
Glas- og vinduesrengøringsmiddel, Sprint Glass
Til rengøring af alle glasflader. pH ca. 10.
Universalrengøringsmiddel, Ajax Original/Lemon
Universalrengøringsmiddel, Ajax Original/Lemon
Løsner fedt og snavs på alle vaskbare flader. Eftertørring ikke nødvendig. Parfumeret. pH 6,5.
10 ud af 89 produkter