Polish

Kategorier (0)
Toppolish, Jontec ESD
Toppolish, Jontec ESD
Elektrisk ledende gulvpolish, der er udviklet til at forhindre opbygning af elektrostatiske felter på gulve og skader på følsomt, elektronisk udstyr. pH 9.
Parad
Parad
Silkemat, slidstærk gulvpolish til miljøer med kraftig slitage. Beskyttelse og vedligeholdelse af linoleum-, plast- og stengulv i miljøer med kraftig slitage.
Polish Kiilto Silk Semi
Polish Kiilto Silk Semi
Halvmat, slidstærk grund-/toppolish. Næsten lugtfri. Til gulve, der er udsat for hård slitage. Enkelt at påføre og reparere. Giver skridsikre gulve. Fremstillet i Finland og tilpasset det nordiske klima. Miljømærket med Svanen. pH 8.
Toppolish Kiilto Silk Gloss
Toppolish Kiilto Silk Gloss
Næsten lugtfri. Højt tørstofindhold. Uovertruffen spritresistens. Velegnet til sygehuse, skoler etc. Fremstillet i Finland og tilpasset det nordiske klima. Miljømærket med Svanen. pH 8,5.
Toppolish, Jontec Luna Free
Toppolish, Jontec Luna Free
Ekstra slidstærk gulvpolish med halvblank glans. Polerfri. Minimal vedligeholdelse. Modstandsdygtig over for ridser og hælemærker. Må ikke anvendes på trægulve. pH 8,5.
Toppolish, Polly
Toppolish, Polly
Til sikker overfladebehandling af alle gulve i miljøer med kraftig slitage og steder, hvor gulvene har brug for et nyt slidlag. Ekstra høj slidstyrke og god resistens over for alkali og sprit. Let at fordele. Tørrer særdeles hurtigt. pH 8,5.
S-Polish
S-Polish
Allroundpolish af høj kvalitet. Giver en halvblank, hård og slidstærk overflade. Til overfladebehandling af hårde gulve som linoleums-, plast- eller stengulve.
S-Shine
S-Shine
Miljøvenligt overfladebehandlings- og plejemiddel, der forstærker og højner glansen på gulve, der er behandlet med S-Polish. Ønskes mere glans, poleres gulv med en lavhastighedsmaskine. Ønskes et ”wet-look”, anvendes en high-speed-maskine. Kan anvendes til periodisk vedligeholdelse. Glimrende til overfladebehandling af ikke-polishbehandlede gulvflader. Giver en blank og hård flade, der giver meget højglans ved polering. Kan også anvendes til vedligeholdelse med fugtmopning eller evt. kombimaskine.
Toppolish, Jontec Timesaver
Toppolish, Jontec Timesaver
Ekstra slidstærk tørpolish med et højt tørstofindhold. Unikt produkt med høj slidstyrke, som giver længere intervaller mellem let skuren og nylægning. Bibeholder gulvets kvalitet og udseende i lang tid. pH 8,2.
Toppolish Above
Toppolish Above
Exceptionelt slidstærk toppolish til regelmæssig vedligeholdelse. Giver gulvet en blank overflade, der er let at rengøre. Holder godt selv med minimal vedligeholdelse. Skal ikke poleres. pH 7-8.