Pleje

Opsite Flexifix sårfilm
Opsite Flexifix sårfilm
Hæftende semipermeabel vand- og bakterietæt sårfilm i metermål. Usteril. Latexfri. Til fiksering af bandager, slanger og dræn samt som forstærkning af bandager. Tåler brusebad.
Mepilex PU-skumbandage
Mepilex PU-skumbandage
Absorberende polyuretanskum med overside af polyuretanfilm og sårside med silikonegel. Sætter sig ikke fast i sårfladen, klæber kun på tør hud og beskytter følsomt og sart væv. Kan klippes til i den rette størrelse. Steril.
Silikon bandage
Silikon bandage
Selvklæbende og alt i en-skumbandage med superabsorbenter. Tåler brusebad. Bandagen absorberer effektivt sårsekret og opretholder et fugtigt sårmiljø. Sætter sig ikke fast i sårfladen, klæber kun på tør hud og beskytter følsomt og sart væv. Skal dække såret med en god margen (2-3 cm uden for sårkanterne). Steril.
Sårkontaktlag
Sårkontaktlag
Sårkontaktlag med silikone på den ene side for nemmere påsætning. Mepitel One kan sidde på såret i op til 14 dage, hvilket giver uforstyrret sårheling. Siden med silikone skal vende ind mod såret. Sætter sig ikke fast i sårfladen, klæber kun på tør hud og beskytter følsomt og sart væv. Kan klippes til i den rette størrelse (ca. 2-3 cm uden for sårkanterne). Sterilt.
Durafiber
Durafiber
Durafiber er en højtabsorberende cellulosefiberbandage til behandling af moderat til kraftigt væskende sår. Opretholder et fugtigt sårmiljø. Vertikal absorption, hvilket mindsker risikoen for maceration af sårkanter. Særdeles god væskehåndteringsevne, omdannes til gelform, når væsken og bakterierne bindes i bandagen. Bevarer form og styrke i høj grad, også i våd tilstand, hvilket gør den let at fjerne i ét stykke. Steril.
Iodosorb jodbandage
Iodosorb jodbandage
Højtabsorberende, antimikrobiel jodbandage med bredt spektrum for oprensning af bakterielt belastede og inficerede sår. Frigør jod i bandage og ned i sårfladen.
No-Sting Skin-Prep hudbeskyttelsesmiddel
No-Sting Skin-Prep hudbeskyttelsesmiddel
No-Sting Skin-Prep er et flydende, filmdannende hudbeskyttelsesmiddel. Kan med fordel anvendes langs sårkanter for at beskytte skadet og intakt hud og medvirke til, at vedhæftende bandager sidder bedre fast.
Kompressionsbind, højelastisk
Kompressionsbind, højelastisk
Højelastisk kompressionsbind. Indeholder 81 % bomuld, 10 % polyuretan og 9 % polyamid. 170 % elasticitet. Glider ikke ned og sidder godt på benet pga. den kraftige struktur.
Omnistrip suturtape
Omnistrip suturtape
Omnistrip er en elastisk suturtape, der stabiliserer sår i forbindelse med suturer, og når suturen er fjernet. Fremskynder helingen ved at holde sårkanterne sammen.
Dosett, doseringsæske Medi
Dosett, doseringsæske Medi
7-dages doseringsæske, af hård plast, med rum til morgen, middag, aften og nat. Rummene dækkes af et skydelåg. Rød. Måler 155 x 102 x 25 mm.
10 ud af 28 produkter