Pleje og inkontinens

Kategorier (2)
Attends Contours
Attends Contours
Kropsformet beskyttelse til middel til svær inkontinens. Spredningslaget Quick Dry transporterer hurtigt urinen ned i kernen. Odour Protection af superabsorbent binder ammoniakken, hvilket mindsker risikoen for dårlig lugt. Lav pH-værdi i beskyttelsens skridtsektion. Lækagebarrierer i hele beskyttelsens længde (nr.: 6-10). Nr. 4 og 5 har skålform som følge af de langsgående elastikker og fikseres i tætsiddende fikseringsbukser eller trusser/underbukser. Latexfri.
Attends Slip
Attends Slip
Attends Slip er en alt i en-beskyttelse med tape, der er beregnet til personer med svær urin- og/eller afføringsinkontinens. Spredningslaget Quick Dry transporterer hurtigt urinen ned i kernen. Med elastik omkring lårene samt lækagebarrierer. Latexfri. Attends Slip Active har 2-trinsfiksering med både velcro og genlukkelig tape. Attends Slip Regular og Attends Slip Regular Plus fikseres med genlukkelig tape.
Abri-Soft Washable Super vaskbart stiklagen
Abri-Soft Washable Super vaskbart stiklagen
Vaskbart stiklagen, som er blødt og stabilt med høj absorption. Absorptionsoverfladen sidder godt fast. Stiklagnet har vinger af bomuld. Vaskeanvisning: 95°, let tørretumbling, ca. 300 vaske. Absorption 2000 ml.
Opsite Flexifix sårfilm
Opsite Flexifix sårfilm
Hæftende semipermeabel vand- og bakterietæt sårfilm i metermål. Usteril. Latexfri. Til fiksering af bandager, slanger og dræn samt som forstærkning af bandager. Tåler brusebad.
Attends For Men inkontinensbeskyttelse
Attends For Men inkontinensbeskyttelse
Drypbeskyttelse til mænd. Absorptionslag af tørformet fluff med superabsorbent. Odour Protection af superabsorbent binder ammoniakken, hvilket mindsker risikoen for dårlig lugt. Latexfri. Fikseres med tape.
Attends Soft
Attends Soft
Beskyttelsen er beregnet til let og middel inkontinens. Blødt yderlag af nonwoven. Absorptionslag af fluff med superabsorbent. Odour Protection binder ammoniakken og mindsker risikoen for dårlig lugt. Beskyttelsens spærrelag består af luftgennemtrængeligt materiale. Latexfri. Tape på underside til fiksering.
Attends Stretch Pants Regular fikseringsbukser
Attends Stretch Pants Regular fikseringsbukser
Fikseringsbukser uden ben til fiksering af inkontinenshjælpemidler. Materialerne er polyamid og elastan. Bukserne har farvekode i taljen i forskellige farver alt efter størrelse. Vaskes ved 60° op til 25 gange. Tørretumbling ved lav temperatur. Vaskepose anbefales.
Attends Stretch Comfort
Attends Stretch Comfort
Fikseringsbukser med ben til fiksering af inkontinenshjælpemidler. Materialerne er polyester og elastan. Bukserne har farvekode i taljen med forskellige farver alt efter størrelse. Vaskes ved 60° op til 75 gange. Tåler skyllemiddel og tørretumbling ved lav temperatur. Vaskepose anbefales.
Mepilex PU-skumbandage
Mepilex PU-skumbandage
Absorberende polyuretanskum med overside af polyuretanfilm og sårside med silikonegel. Sætter sig ikke fast i sårfladen, klæber kun på tør hud og beskytter følsomt og sart væv. Kan klippes til i den rette størrelse. Steril.
Silikon bandage
Silikon bandage
Selvklæbende og alt i en-skumbandage med superabsorbenter. Tåler brusebad. Bandagen absorberer effektivt sårsekret og opretholder et fugtigt sårmiljø. Sætter sig ikke fast i sårfladen, klæber kun på tør hud og beskytter følsomt og sart væv. Skal dække såret med en god margen (2-3 cm uden for sårkanterne). Steril.
10 ud af 51 produkter