Luftfriskere

Kategorier (0)
Tork Airfreshener duftplade A2
Tork Airfreshener duftplade A2
Tilfør dit toiletrum en vedvarende og konstant duft med Tork Airfreshener duftplader. Den imprægnerede gummiplade afgiver en frisk duft og kan placeres hvor som helst, hvor der er brug for den.
Good Sense Fresh
Good Sense Fresh
Spray uden aerosoler, der eliminerer dårlig lugt i gulvtæpper og møbler. Indeholder ONT-lugtneutraliseringsteknologi for effektiv neutralisering af dårlig lugt samt parfume med langvarig effekt. Let at anvende, sprayes direkte fra flasken i luften.
Nu-Smell Plus
Nu-Smell Plus
Nu-Smell Plus™ er en bioteknologisk lugtfjerner til sanitære rum. Den eliminerer på effektiv vis ubehagelig lugt, der er forårsaget af urin og afføring fra mennesker eller dyr. Efter anvendelse efterlader Nu-Smell Plus™ en aktiv bakterieflora, som nedbryder og modvirker dårlig lugt. Nu-Smell Plus™ giver samtidigt en behagelig frugtduft. Særdeles brugervenlig. OBS! Kan ikke sammenlignes med almindelige lugtfjernere eller luftfriskere. Opfylder kriterierne til Enviro-Performance.
Nu-Odor Fresh
Nu-Odor Fresh
Nu-Odor Fresh™ en bioteknologisk lugtfjerner til tekstiler, gulvtæpper, biler, rygerum, hotelværelser og andre indendørsmiljøer med lugtproblemer. Det er en pH-neutral lugtfjerner, der eliminerer dårlig lugt, der opstår ved nedbrydning af organisk materiale. Indeholder selektivt tilpassede bakterier, der fjerner den dårlige lugt ved kilden. Nu-Odor Fresh™ anvendes på tekstiler, gulvtæpper, gardiner, interiør m.m. Anbefales til anvendelse på hoteller, kontorer, restauranter, skoler og biler. Opfylder kravene til Enviro-Performance.
Tork Starter Pack Airfreshener Spray
Tork Starter Pack Airfreshener Spray
Tork Dispenser Airfreshener Spray har glimrende funktioner, er særdeles praktisk og let at vedligeholde. Startpakken indeholder et udvalg af duftende refiller, som giver en bedre atmosfære i alle toiletrum.
Duft KBM Good fresh
Duft KBM Good fresh
Parfumeret lugtforbedrer med en frisk duft.
Luftfrisker, DAX Spray Odent
Luftfrisker, DAX Spray Odent
Uparfumeret. Absorberer hurtigt og effektivt dårlig lugt. Vandbaseret.
Luftfrisker, Glade duftspray
Luftfrisker, Glade duftspray
Giver en frisk og ren følelse og fjerner dårlig lugt. Indeholder ikke freon.
Tork Airfreshener Spray blomst
Tork Airfreshener Spray blomst
Afhjælp effektivt lugtgener i dit toiletrum med Tork Airfreshener Spray blomst. Disse sprays indeholder koncentrerede duftolier og lugtneutraliserende indhold for at fjerne dårligt lugt og samtidigt afgive en konstant frisk duft. Disse sprays passer i Tork Dispenser Airfreshener Spray