Inkontinens

Attends Slip
Attends Slip
Attends Slip er en alt i en-beskyttelse med tape, der er beregnet til personer med svær urin- og/eller afføringsinkontinens. Spredningslaget Quick Dry transporterer hurtigt urinen ned i kernen. Med elastik omkring lårene samt lækagebarrierer. Latexfri. Attends Slip Active har 2-trinsfiksering med både velcro og genlukkelig tape. Attends Slip Regular og Attends Slip Regular Plus fikseres med genlukkelig tape.
Attends Contours
Attends Contours
Kropsformet beskyttelse til middel til svær inkontinens. Spredningslaget Quick Dry transporterer hurtigt urinen ned i kernen. Odour Protection af superabsorbent binder ammoniakken, hvilket mindsker risikoen for dårlig lugt. Lav pH-værdi i beskyttelsens skridtsektion. Lækagebarrierer i hele beskyttelsens længde (nr.: 6-10). Nr. 4 og 5 har skålform som følge af de langsgående elastikker og fikseres i tætsiddende fikseringsbukser eller trusser/underbukser. Latexfri.
Abri-Soft Washable Super vaskbart stiklagen
Abri-Soft Washable Super vaskbart stiklagen
Vaskbart stiklagen, som er blødt og stabilt med høj absorption. Absorptionsoverfladen sidder godt fast. Stiklagnet har vinger af bomuld. Vaskeanvisning: 95°, let tørretumbling, ca. 300 vaske. Absorption 2000 ml.
Attends Contours Air
Attends Contours Air
Kropsformet beskyttelse til middel til svær inkontinens. Spredningslaget Quick Dry transporterer hurtigt urinen ned i kernen. Luftgennemtrængeligt spærrelag med tekstillignende yderside holder på væsken, men lader huden ånde. Odour Protection af superabsorbent binder ammoniakken og mindsker risikoen for dårlig lugt. Lav pH-værdi i beskyttelsens skridtsektion. Lækagebarrierer i hele beskyttelsens længde (nr.: 6-10). Nr. 4 og 5 har skålform som følge af de langsgående elastikker og fikseres i tætsiddende fikseringsbukser eller trusser/underbukser. Latexfri.
Attends For Men inkontinensbeskyttelse
Attends For Men inkontinensbeskyttelse
Drypbeskyttelse til mænd. Absorptionslag af tørformet fluff med superabsorbent. Odour Protection af superabsorbent binder ammoniakken, hvilket mindsker risikoen for dårlig lugt. Latexfri. Fikseres med tape.
Attends Soft
Attends Soft
Beskyttelsen er beregnet til let og middel inkontinens. Blødt yderlag af nonwoven. Absorptionslag af fluff med superabsorbent. Odour Protection binder ammoniakken og mindsker risikoen for dårlig lugt. Beskyttelsens spærrelag består af luftgennemtrængeligt materiale. Latexfri. Tape på underside til fiksering.
Attends Pull-Ons
Attends Pull-Ons
Alt i en-beskyttelsesbukser med yderlag af nonwoven. Absorptionskernen består af fluff og superabsorbent med Odour Protection, hvilket mindsker risikoen for forekomst af dårlig lugt. Tekstillignende spærrelag af nonwoven. Lækagebarrierer mindsker risikoen for lækager i siden. Størrelsesmarkering og vådindikator i skridtet. Latexfri.
Tena Bed hygiejneunderlag
Tena Bed hygiejneunderlag
Supplerende beskyttelse til anvendelse i seng og stol. Absorberende, blød overflade.
Attends Stretch Pants Regular fikseringsbukser
Attends Stretch Pants Regular fikseringsbukser
Fikseringsbukser uden ben til fiksering af inkontinenshjælpemidler. Materialerne er polyamid og elastan. Bukserne har farvekode i taljen i forskellige farver alt efter størrelse. Vaskes ved 60° op til 25 gange. Tørretumbling ved lav temperatur. Vaskepose anbefales.
Attends Stretch Comfort
Attends Stretch Comfort
Fikseringsbukser med ben til fiksering af inkontinenshjælpemidler. Materialerne er polyester og elastan. Bukserne har farvekode i taljen med forskellige farver alt efter størrelse. Vaskes ved 60° op til 75 gange. Tåler skyllemiddel og tørretumbling ved lav temperatur. Vaskepose anbefales.