Gulvpleje

Voks, S-wax
Voks, S-wax
S-Wax giver linoleumsgulve en blank og slidstærk overflade. Produktet er beregnet til fugt- og vådmopning og til anvendelse i kombimaskiner. Når overfladen er tør, kan den HS-poleres. Anbefales af førende gulvproducenter. pH 9,2.
Toppolish, Jontec ESD
Toppolish, Jontec ESD
Elektrisk ledende gulvpolish, der er udviklet til at forhindre opbygning af elektrostatiske felter på gulve og skader på følsomt, elektronisk udstyr. pH 9.
Træpleje, Timberex Gold Mousse
Træpleje, Timberex Gold Mousse
Vedligeholdelsesmousse til vedligeholdelse af olierede trægulve, møbler, bordplader eller andre olierede træflader.
I-Vax imprægnering
I-Vax imprægnering
Rengør og beskytter gulve af f.eks. linoleum, plast, sten m.m. Giver i koncentrat en beskyttende overflade, der vedligeholdes med en brugsopløsning af I-Vax. Anvendes ved mopning eller maskinel rengøring. Giver en pæn og beskyttende overflade. Miljømærket
Stenpleje, Perform Hulken vaskeglans
Stenpleje, Perform Hulken vaskeglans
Perform Hulken vaskeglans er et kombineret rengørings- og vedligeholdelsesmiddel til alle hårde gulvtyper samt gummigulve. Ideelt til kombiskuremaskiner. Rengør og polerer på én gang. pH 7 i koncentrat.
Parad
Parad
Silkemat, slidstærk gulvpolish til miljøer med kraftig slitage. Beskyttelse og vedligeholdelse af linoleum-, plast- og stengulv i miljøer med kraftig slitage.
Stenpleje, Perform MPC
Stenpleje, Perform MPC
Perform Marble Polishing Compound (MPC) er en poleringspasta til restaurering af slidt marmor, terrazzo, kalksten og agglomarmor. Perform MPC er ideel til vedligeholdelse af polerede slidflader og gendanner den oprindelige skønheden i stenmaterialet. Den
Stenpleje, Perform Deep Stone Cleaner
Stenpleje, Perform Deep Stone Cleaner
Højtkoncentreret rengøringsmiddel til rengøring af alle typer natursten indendørs og udendørs. Udviklet til effektiv fjernelse af lettere byggestøv, snavs, lettere voksbelægninger og vedligeholdelseskemikalielag samt til rengøring af fuger. Anbefales til
Stenpleje, Perform Hulken Por-Rent
Stenpleje, Perform Hulken Por-Rent
Skånsom porerengøringsmiddel. Løsner effektivt alt vandbaseret snavs samt olie, sod og fedt på gulve, vægge, loft, sanitet, vinduer, metal, plast og beton. Fås med og uden parfume. pH 9,5 i koncentrat.
Træpleje, gammeldags træsæbe
Træpleje, gammeldags træsæbe
Gammeldags træsæbe er en specialfremstillet, efterfedtende gulvsæbe, der giver ekstra beskyttelse af træ efter en gammel tradition.
10 ud af 39 produkter