Grovrengøringsmidler

Kategorier (0)
Cleanon
Cleanon
Specialudviklet, lavtskummende gulvplejemiddel til regelmæssig fugtrengøring og pleje af polishbehandlede gulve og stengulve samt til rengøring af øvrige ubehandlede gulve. Gør effektivt rent uden at beskadige polish eller gulv og giver samtidigt polishbehandlede gulve en forstærket glans. Også velegnet i kombiskuremaskiner.
Pajax
Pajax
Højeffektivt tensidbaseret grovrengøringsmiddel uden kulbrinte med mange anvendelsesområder. Beregnet til krævende rengøring af værksteder, maskiner, køretøjer, entreprenørmaskiner, landbrugsredskaber og traktorer samt ved industriel rengøring. Specielt udviklet til hurtig indtrængning og effektiv opløsning af fedtet snavs og fedtede belægninger, der indeholder olie, sod, fedt osv. Anvendes ved højtryksrengøring i kombiskuremaskiner og affedtningsbad.
Jontec Destat
Jontec Destat
Rengørings- og plejeprodukt til ESD-gulve. Genaktiverer den statiske ledeevne hos Jontec ESD (del af ESD-programmet). Reducerer elektriske udladninger på grund af statisk elektricitet. Rengør uden at gøre overfladen mat. Sikker anvendelse på de fleste vandbestandige gulv og gulvpolishprodukter. Effektiv kombination af tensider, forstærket med AvetranTM.
Sportrent
Sportrent
Specialprodukt til fjernelse af harpiks i sportshaller. Fjerner effektivt de fleste typer lim. Glimrende også til rengøring af bruserum og svømmehaller. pH ca. 11,1.
Nu-Action-3
Nu-Action-3
Nu-Action-3™ er et bioteknologisk, pH-neutralt grovrengøringsmiddel til alle flader, der tåler vand. Nu-Action-3™ virker effektivt på fastsiddende smuds og pletter.
Grovrengøringsmiddel, Kraft Natur
Grovrengøringsmiddel, Kraft Natur
Til rengøring af kraftigt tilsmudsede flader som entréer, industrigulve, værkstedsgulve, butikslokaler, byggerengøring samt før gulvbehandling. pH 12,3 i koncentrat, pH 10,2 i brugsopløsning.
Nu-Grip Plus
Nu-Grip Plus
Nu-Grip Plus™ et bioteknologisk, pH-neutralt grovrengøringsmiddel, der på en helt ny og revolutionerende måde rengør og nedbryder fedt og andet snavs på gulve og i gulvoverfladens porer. Nu-Grip Plus™ er skånsom mod miljøet og brugerne. Kan anvendes på alle typer gulvmateriale. Efter rengøringen bliver de bioaktive emner ved med at nedbryde fedt i gulvet, eliminerer dårlig lugt og giver skridsikre gulve. Nu-Grip Plus™ anvendes i fødevareindustrien, på restauranter, i storkøkkener, på skoler og hoteller, i butikker og på kontorer. Dosering: 1 del Nu-Grip Plus™ til 200 dele vand ved manuel gulvrengøring, 1:600 med skuremaskine/kombi og 1:200 i sprayflaske og lavtrykssprøjte.
Grovrengøringsmiddel Cleaner PLS
Grovrengøringsmiddel Cleaner PLS
Koncentreret og miljøvenligt, basisk pletfjerner og rengøringsmiddel til daglig rengøring samt hovedrengøring af storkøkkener, restauranter og gadekøkkener. Anvendes også til fjernelse af pletter i restauranter og industrien samt på kontorer og offentlige steder. pH 11.
Tapi Shampoo
Tapi Shampoo
Koncentreret tæppeshampoo til periodisk rengøring af alle typer gulvtæpper og møbler. Indeholder ONT-lugtneutraliseringsteknologi for effektiv neutralisering af dårlig lugt samt parfume med langvarig effekt. Velegnet til både Diverseys unikke tørskummetode samt til vådshamponering og til rondelrengøring (bonnet pad). Særlig sammensætning af højtskummende tensider. Rester fjernes let ved støvsugning. Efterlader en frisk duft.
S-Clean
S-Clean
Miljøvenligt produkt til rengøring og pleje af S-Shine- eller S-Polish-behandlede gulve. Rengør og styrker yderlaget og giver en smudsafvisende overflade uden at opbygge lag. Også glimrende til ubehandlede, vandbestandige gulvflader. Anvendes i kombimaskiner og til fugtmopning.