Flydende vaskemiddel

Kategorier (0)
Clax Delta G 11A2
Clax Delta G 11A2
Clax Delta Free er et flydende basisk vaskemiddel, der er opbygget som en kombination af alkali, fosfat, silikat og beskyttelseskolloid til anvendelse i blødt og middelhårdt vand.
Clax G Free
Clax G Free
En miljømærket og koncentreret, flydende vaskeforstærker, der giver et særligt godt resultat på vasketøj med fedt- og oliepletter. Produktet består af en enzymblanding og noniontensider. Velegnet til anvendelse i professionelle vaskerier, inkl. interne vaskerier. Anvendes sammen med f.eks. Clax Delta G.
Clax Profi Forte
Clax Profi Forte
Sæbebaseret, koncentreret og flydende vaskemiddel til vask af hvide og kulørte tekstiler. Produktet er først og fremmest beregnet til automatisk dosering, men kan også doseres manuelt. Kan anvendes til alle vandhårdhedsgrader.
Clax 100G Free 2BL3
Clax 100G Free 2BL3
Koncentreret, flydende vaskeforstærker, der er opbygget af en kombination af tensider. Produktet giver et specielt godt resultat på meget snavset vasketøj med fedt- og oliepletter. Indeholder ikke blegemiddel og passer derfor også godt til kulørte tekstiler.
Clax Plus G
Clax Plus G
Komplet og miljømærket enzymbaseret vaskemiddel, der er beregnet til professionelle vaskesystemer. Det er først og fremmest udviklet til automatisk dosering, men kan også doseres manuelt til vask ved 30 til 60 grader.
Vaskemiddel, Clax Sumetta G
Vaskemiddel, Clax Sumetta G
Højkoncentreret vaskemiddel til hvid- og kulørtvask, som fjerner pletter og vasker tøjet rent. Anbefalet af det svenske astma- og allergiforbund. pH 10.
Vaskemiddel til mopper, Clax Universal G
Vaskemiddel til mopper, Clax Universal G
Koncentreret, flydende specialvaskemiddel med enzymer. Til microfiberprodukter. Kan også bruges til kulørtvask. pH 10.