Beskyttelsesfyld

Film til New Air IB Express
Film til New Air IB Express
Film, der blæses op til boblefolie på arbejdsstedet. Fungerer som støddæmper, fyld og fikserende materiale. Øger produktiviteten og frigør værdifuld lagerplads.
Silkepapir, MG, hvidt, rent, rulle
Silkepapir, MG, hvidt, rent, rulle
Som beskyttelse og fyld ved pakning af f.eks. glas og porcelæn.
VCI-pallehætte
VCI-pallehætte
VCI PE-hætte til paller og kraver eller som beskyttelseshætte med indadbukkede hjørner for bedre pasform, hvor rustbeskyttelse er nødvendigt. Suppler gerne med VCI-papir eller VCI-ark for yderligere beskyttelse ved højere krav. Kontakt sælgeren for at få egnede emballeringsløsninger med optimal rustbeskyttelse.
Fill Air Rocket- Extreme Film
Fill Air Rocket- Extreme Film
Film, der blæses op til puder på arbejdsstedet. Fungerer som støddæmper, fyld og fikserende materiale. Øger produktiviteten og frigør værdifuld lagerplads.
Pakkechips AltaCell
Pakkechips AltaCell
E-formede pakkechips af polystyren. Formen giver en stabil bund at pakke på. Pakkemateriale, som effektiv absorberer stød og fikserer pakkegodset ordentligt, med uformindskede støddæmpende evner uanset fugt, varme og kulde.
Boblefolie – store bobler
Boblefolie – store bobler
Boblefolien tilpasser sig let formen på forskellige produkter og er også velegnet som fyldmateriale. Boblefolien koekstruderes, hvilket betyder, at luften i boblerne bevares væsentligt længere end i traditionel boblefolie. Øvrige egenskaber: støddæmpende, genanvendelig, vandtæt, transparent, isolerende, kan svejses og med perforering. Boblerne har en diameter på 24 mm og en højde på 8,4 mm. Der kan ud over ruller bestilles forskellige arkformater.
Kraftpapir MG, rulle
Kraftpapir MG, rulle
Fremstillet af prima, ren sulfatmasse i ubleget, brun MG-udførelse til forskellige emballeringsformål. Godkendt til kontakt med fødevarer. Passer til rullestand og pakkebord.
Kvistpapir
Kvistpapir
Fremstilles af genbrugsbølgepap blandet med findelt træaffald samt genbrugspapir. Sandfarvet.
Kraftpapir, paraffineret
Kraftpapir, paraffineret
Ubleget kraftpapir, der paraffineres. Herved opnås et fugtafvisende og fugtbevarende kraftpapir. Anvendes typisk til håndværksindustrielle produkter, især til emballering af eksportvarer. Kvaliteten er baseret på 70 g basispapir og 20 g paraffin.
VCI korrosjonsbeskyttelsespapir, ruller
VCI korrosjonsbeskyttelsespapir, ruller
Beskytter samtlige metaller som f.eks. jern, stål, tinn, aluminium og nikkel. Papiret er impregnert med et stoff som avgis i dampform og danner en beskyttende barriere rundt metallflaten, noe som dermed gir korrosjonsbeskyttelse. Selve papiret forhindrer slitasje, absorberer fukt, forhindrer kondens og kan ha et PE-belegg som gir beskyttelse mot kjemikalier, vann og vanndamp. Langtidsvirkning, opptil 5 år under transport og lagring. Har miljøsertifikat og er ISO-sertifisert.
10 ud af 28 produkter